Miss Cantine

Jeg bliver mere og mere overbevist om, at positiv disciplin er måden at uddanne mine børn på

Da jeg blev mor for første gang, for ti år siden, havde jeg ikke hørt de fleste af de udtryk og begreber, vi overvejer i dag, relateret til forældre. Jeg vidste ikke, hvilken slags mor jeg ville være, og jeg var heller ikke sikker på, hvordan jeg uddanner min søn: “Jeg ser det, når det vokser”, fortalte han mig.

Med tiden vidste jeg, at min måde at opdrage indgik i en strøm kaldet “respektfuld opdragelse”, baseret på kærlighed, tilknytning og respekt for barnets behov. Med ankomsten af ​​mine andre to børn blev forældre og uddannelse mere kompliceret og i min søg efter metoder til at avle fast og elske, forvise råben og autoritære metoder, løb jeg ind i Positive Discipline; Fyrtårnet, der guider os i dag derhjemme.

Således begyndte jeg stien til Positive Displina

Selvom da mit første barn blev født, ville jeg uddanne dig på en ikke-autoritær måde-Uden imødekommende straffe, trusler, skrig eller afpresning- ved jeg, at jeg ikke vidste meget godt, hvordan man skulle gøre det, for i mit umiddelbare miljø var der ingen par med børn til at støtte mig, og langt de fleste mennesker af vores generation havde modtaget en type uddannelse baseret på autoritarisme.

Så min mand og jeg gjorde, som vi kunne eller troede, og læste alt, hvad der faldt i vores hænder om, hvordan vi kunne opdrage glade børn og lære med vores søn med kærlighed og respekt som grundlæggende søjler.

Men med ankomsten af ​​mine andre to små, især efter ankomsten af ​​den tredje, livets rytme, som vi indtil da havde, blev mere kompleks. Hasten fra dag til dag, hvor vi ville nå alt sammen, og den frustrerende følelse af at ønske at være opmærksom på alle lige uden at få det, endte med at en spiral af angst, pålæg og nogle gange endda skrigede.

Underligt nok var det, som jeg altid havde afskrækket, pludselig sneget sig ind i vores familie, og der var endda tidspunkter, hvor jeg fejlagtigt troede, at en straf i tid eller en belønning ville løse det problem, vi måtte have på det øjeblik.

Men der var et mønster, der blev gentaget hver aften, da jeg gik i seng. Og er det ved mentalt at gennemgå min dag, Jeg følte mig overvældet, trist og såret for ikke at vide, hvordan jeg skulle handle på anden måde. På hvilket tidspunkt, og hvorfor havde min måde at uddanne mine børn ændret sig? Jeg undrede mig

Og i min søgning efter løsninger til “gå tilbage til min oprindelse” og genvinde den respekt i uddannelse, som både mine børn og min mand og jeg fortjente, Jeg kom i kontakt med Positive Discipline, og jeg følte mig helt forbløffet og fanget af dens filosofi.

Takket være den positive disciplin begyndte jeg at forstå mange af de ting, der foregik i mit hus, hvorfor mine børn undertiden handlede som de gjorde, og hvilke følelser der var skjult bag en reaktion, som jeg indtil det øjeblik ikke vidste, hvordan man skulle fortolke.

Lidt efter lidt fortærede jeg bøger og artikler om Positiv Disciplin, og jeg besluttede endda at deltage i teoretisk-praktiske workshops, der dykkede lidt dybere ind i metoden. Men det var ikke før jeg blev certificeret som familieuddannelse, da Jeg fik virkelig assimileret størrelsen af ​​den ændring, jeg var nødt til at gøre i mit liv.

Og siden da kan jeg ikke stoppe anbefale det til alle familier, der leder efter en ændring i deres børns uddannelse. Fordi børn er nutiden og fremtiden, og i vores hænder er det vigtige ansvar at få dem til at vokse op elsket, sikker, selvsikker, respekteret og uafhængig.

Hvad er positiv disciplin?

Den positive displina har sin oprindelse i 20’erne i ideerne fra børnepsykiateren Alfred Adler og hans kollega, Dreikus. Imidlertid var det først i 1980’erne med Jane Nelsen og Lynn Lott, da denne metode begyndte at blive anvendt og at verificere dens fordele ved uddannelse.

Når jeg definerer den Positive Displine, vil jeg sige, at den er en uddannelsesfilosofi, der ikke er ydmygende, hverken for barnet eller for den voksne, og det vædder på forhold baseret på empati og gensidig respekt, personlig ansvar og problemløsningsevner.

Flasken med ro: hvad det er, og hvordan det kan hjælpe børn med at overvinde deres raserianfald

For at uddanne gennem positiv disciplin skal vi først “forbinde” med barnet; Forstå, hvorfor han handler som han gør, og hvad han søger hos os med en bestemt opførsel. Når vi har klaret dette punkt, vil det være lettere at arbejde med ham, fordi når der er forbindelse, empati og respekt Det er lettere at fokusere på at finde løsninger på et problem.

Og det er netop det “fokus på løsninger”, jeg kan lide mest ved denne metode, sammen med visualiseringen af ​​fejl som en fremragende måde at lære. Fordi vi alle begår fejl, men lære af konsekvenserne af vores handlinger Det er uden tvivl mere positivt end at fremhæve fejl og ydmyge dem.

Kort sagt, vejen med Positive Discipline har åbnet en fantastisk verden for mig i uddannelsen af ​​mine børn, som jeg begynder at udtrykke. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at ændringen er let og hurtig, fordi De søgte resultater med denne type uddannelse er baseret på lang sigt, men det er en meget givende og håbefuld oplevelse.

Og det er, at det er vigtigt at forstå, hvordan barnets hjerne fungerer for at få forbindelse med ham og sammen udføre eventyret om forældrerollen, for at skabe en respektfuld, fast og kærlig sti for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *