Miss Cantine

Hvornår og hvor vi har sexforældre: forældre fortæller os deres foretrukne øjeblikke og steder

Selvom det undertiden ser ud til, at det er lettere at finde en enhjørning end at have sex, når vi desuden har børn, er sandheden, at vi forældre gør det (alvorligt). Men …hvornår og hvor har forældre sex? Et par fædre og mødre fortæller os deres foretrukne tid på dagen (eller den tid de kan) til sex, og hvor de normalt gør det.

Vi står tidligt op, vi forbereder børnene på skolen, vi tager dem, vi arbejder hele dagen, vi henter dem, vi har en snack, vi spiller, vi tager ud af skolen, vi foretager køb, vi rydder op og renser huset, vi forbereder middag, badeværelser, tænder, de Vi lagde os (og falder forhåbentlig i søvn), henter køkkenet og forbereder det, der var tilbage, indtil den næste dag eller den ledelse, der ikke kan vente.

Når vi sætter os ned er det tusind, og vi er udmattede. Og i weekenderne er tempoet ikke meget mere afslappet. Så mellem så meget aktivitet, så meget besættelse, så meget træthed og så meget, hvornår har forældre sex?

På hvilket tidspunkt på dagen har forældrene sex?

Et par fædre og mødre har fortalt os deres yndlings øjeblik … eller i det øjeblik de kan gøre det nu, hvor de er forældre, føler du dig bestemt identificeret med en af ​​dem:

Mario, 40 år. 2 børn Jeg har altid ønsket og ønsket mere om morgenen, men da jeg har børn, er muligheden for at gøre det om natten, at jeg ikke engang tænker over det, fordi jeg helt ankommer KO, selvom hvis min partner og jeg har formået at forlade … vel se, kommer lysten. Vi drager fordel når børn er hos bedsteforældre, eller ved frokosttid, før de går i skole for dem.

Sara, 36 år gammel. Opposition. 3 børn Jeg foretrækker natten fordi de alle er groovy og allerede indstillet til at vælge, Ved daggry gør denne overraskelse mig cool, Jeg kan godt lide det, og det sætter mig meget. Nogle gange kommer min mand hjem efter at have taget børnene i skole, og … det er også en god tid.

Claudia, 32 år. 2 børn Når vi er alene derhjemme opstår det, og det er normalt før / efter at have spist. Om natten med akkumuleret træthed og natbesøg kan jeg ikke tænke på.

Andrea, 35 år. Forretningskvinde. 1 barn Før jeg spiser, er det det øjeblik, hvor min partner og jeg er alene, uden barnet, og …

Maria, 38 år. 2 børn For mig om morgenen, da jeg vågnede min dreng for det er et nej som en katedral (han ved allerede, hehehe). Hvis jeg er vågen, er det en anden sang, der er sej og i lur … mere. Og om natten afhænger det af, om børnene sover mere eller mindre, men mange gange tager vi risikoen.

Fernando, 41 år. 1 barn Om morgenen før barnet vågner op er det en god tid, så jeg starter dagen med glæde og afslappet, men disse er normalt lidt her, jeg fanger dig her, jeg dræber dig, fordi vi ikke har meget tid. I weekenden, når barnet falder i søvn, er det, når vi benytter lejligheden til at bruge mere tid og gøre flere ting …

Yolanda, 34 år gammel. 1 barn Jeg stod lige op om morgenen, når jeg føler mig mest, men jeg har skiftet job og tidsplaner, og nu er det ikke længere muligt … Sandheden er, at med børn gøres det, hvordan og hvornår du kan: at børn falder i søvn og kl. 9 på en lørdag, så perfekt, de tager en lur på søndag, også.

I den første time før børnene vågner op eller ved afslutningen af ​​dagen, når de allerede er faldet i søvn, er de de mest almindelige øjeblikke, men der er også par der har øjeblikke uden børn (og drager fordel af dem).

Når vi har børn, kan vi ikke altid gøre det, når vi har lyst til det, eller på det øjeblik af dagen, som vi traditionelt ville, men det betyder ikke, at vi ikke kan have god sex, det handler om at komme dertil og finde tiden!

Hvis vi venter på muligheden for at dukke op, få børn og job og alt det, vil tingene blive vanskelige, siger jeg jer. Derfor anbefaler jeg altid, at vi ikke står stille, men at vi ser efter de øjeblikke, hvor vi provokerer situationerne. Sex er lige så god, når vi ved, at vi skal gøre det, når det er spontant, så der sker intet med at “blive” som om vi dating!

Når du er gravid og har mere lyst til at have sex end dig

Hvor har forældre sex?

Foretrækker vi stadig sengen som et sted for vores seksuelle møder? Med eller uden lås på soveværelsets dør? Lad os se, hvad vores fædre og mødre fortæller os:

Mario, 40 år. 2 børn Sengen er det største sted, selvom bruser også, fordi som Badeværelset har en lås Vi er meget rolige.

Sara, 36 år gammel. Opposition. 3 børn Soveværelset og stuen er de steder, hvor vi normalt gør det. Nej, vi har ingen låse på noget sted.

Claudia, 32 år. 2 børn Soveværelset, sengen, lad os gå, er hvor jeg er mest behagelig.

Andrea, 35 år. Forretningskvinde. 1 barn Sandheden er, at når vi gør det, når vi er alene, da vi bliver kreative og vi skifter: badeværelse, køkken … til hallen!

Maria, 38 år. 2 børn Jeg kan virkelig godt lide sengen, men sofaen er en fantastisk mulighed, fordi den er på en anden etage (vi har soveværelserne ovenpå).

Virginia, 40 år. 1 datter Sengen, og altid med en klink: Jeg kan ikke gøre det, hvis jeg ved, at du kan fange os.

Fernando, 41 år. 1 barn Stuen, fordi vi samler, så det er her, vi normalt gør det, men også i badeværelset (ikke i badekarret, hvilket er meget farligt).

Yolanda, 34 år gammel. 1 barn I sengen, om morgenen er det den nemmeste, fordi vi allerede er der !, men når det er om natten, med de sovende børn, er stuen, sofaen, hvor den normalt er.

Hvorvidt jeg praktiserer colecho eller ej vores børn har en tendens til at besøge overraskelse midt på natten, som om det var spøgelser at gå rundt i huset (små bange ramte, når du pludselig vågner op, og i mørket ved siden af ​​dig i sengen, finder du dig selv, hviskende “Mamááááá” eller “Papááááá”, til et lille væsen, eh?), flertallet af fædre og mødre, både respondenterne på denne artikel og dem, jeg ser på konsultation eller på workshops, sandheden er, at de normalt fortsat har sengen som en favorit, eller i det mindste mere almindeligt sted at have køn.

Badeværelset og stuen er næste på listen. Hvad er din?

Ja, forældre har sex, og også i sengen … blandt andet. Hvilken er din favorit? Uanset hvor det er, er det vigtigt at nyde og bevare intimitet og lidenskab som et par Se efter dine øjeblikke, find dine sider, det er bedre end at se tv! God weekend!

Mødre er for trætte til at have sex, ifølge en undersøgelse, der afslører intet nyt

Billeder: Pixabay.com

I babyer og mere: Ord til mit barn, når jeg har et forhold i fremtiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *