Miss Cantine

13 besparelsesnøgler, der skal bruges, hvis du skal få en anden baby

Under min første datters graviditet var jeg overbevist om, at jeg havde brug for alle børnepasningsgenstande for at tage sig af hende, og jeg tænkte, at når jeg blev født, ville jeg få brug for mange flere. Jeg tog fejl. Mange af de “væsentlige genstande” var fuldstændigt udnyttelige, og nogle blev endda uberørte.

Så da jeg blev gravid med mit andet barn, ændrede mine behov mig fuldstændigt. Ikke kun udnyttede jeg mange ting fra hans ældre bror, men lavede også en samling blandt venner og familie af tøj og tilbehør, som han muligvis har brug for. Og besparelsen var betydelig.

Hvis du venter på din anden baby, vil du måske vide, hvordan du ikke slæber, for med to børn kan du ikke altid kaste huset gennem vinduet og mere, hvis du allerede går i skole eller dagpleje (retur er allerede rundt om hjørnet hjørne). Jeg har spurgt nogle venner om det, og når de slutter sig til deres tricks til deres egne, er de kommet frem disse 13 besparelsesnøgler, som du kan bruge i praksis, hvis du vil have den anden baby, fordi ikke alt går.

1. Gennemgå hvad du har af den ældre bror

Før du starter i naturen med shopping, skal du først kontrollere, hvad du kan genbruge fra din ældre bror. Selvfølgelig er det en illusion at forestille sig din baby med det lille og så nye tøj! Men når fristelsen angriber dig, skal du tænke på, hvor mange af dit første børns tøj var nyt. Husk, hvor hurtigt de vokser.

Glem heller ikke, at nyfødte tilbringer det meste af deres tid på at sove, så der sker intet med at genbruge disse pyjamas og legemer fra de ældre, selvom de er lidt brugt. Reserver budgettet for, når du bliver voksen og efterspørger “ægte stil”, hvem vil.

Jeg har en pige og en dreng, og det kan jeg forsikre dig om Jeg brugte næsten alt nyfødt tøj, fordi jeg var ret unisex. Men han bar endda en lyserød boble fra sin søster. Og så smuk var han! Det skal være praktisk: Jeg var nødt til at ændre det op til tre gange om dagen, og jeg var hjemme eller på gaden, overdækket, næsten hele tiden.

Og gennemgår også det væsentlige ved børnepasning. Ikke kun krybbe og bæreseng og klapvogn, som sandsynligvis stadig har meget liv foran sig, men også babyvognen, hængekøjen, højstolen, den første stol i bilen …

56 modeller af bagestole fra fødslen til 25 kilo: den sikreste måde at rejse på

I mit tilfælde måtte jeg købe den fulde klapvogn, fordi sikkerhedsreglerne for bilen var ændret, og bæresengen fungerede ikke for mig, men jeg genanvendte næsten alt andet.

2. Lav en liste over, hvad du virkelig har brug for

Du har allerede lært af dine fejl, ikke? Og nu ved du, hvad du vil bruge, og hvad ikke med din lille. Så intet at takke andres nytteløse gaver eller for at blive skør i babyplanten på de store overflader.

I mit tilfælde havde jeg det “Næsten” af alting, så da de fortalte mig, at de ville give en gave til babyen, bad jeg dem altid om meget nyttige ting, og at jeg havde skrevet ned på min liste over øreringe: tasken til klapvognen, et nyt låg til bilstolen, tøj i to år, første trinssko og frem for alt bleer, mange bleer.

Fødselslisterne er også meget praktiske, og nogle af mine venner henvendte sig til dem for at sikre sig, at ingen gaver gentages og ikke behøver at returnere de gentagne eller dem, du ikke har brug for. Jeg er ikke tilhænger, fordi det ser ud til “De fortæller mig, hvor meget de har brugt”, men hver enkelt kan vælge.

De bedste tip til at spare (meget) ved ankomst af babyen

Og selvfølgelig ingen udstoppede dyr (som kun akkumulerer støv) Eller legetøj til babyer. Han har allerede dem fra sin ældre bror, og hvis de tjente til hans udvikling, vil de fortsat være lige så nyttige i det andet.

3. Fjern alt, hvad der har med mad at gøre

Vælg amning, og ikke kun vil du give din baby den mest komplette mad, men du vil spare en masse penge: flasker, patter, formelmælk, sterilisatorer, flaskeopvarmere til bilen og huset …

Du behøver ikke engang brug for det tilbehør, der syntes så nødvendigt for dig, før din første baby blev født, såsom ammepuden. Du er allerede ekspert i emnet! Din eneste investering vil gå gennem ammediske, og hvis du køber dem online, sparer du også lidt penge.

AliExpress
Handler du online til din baby? Nøgler til at få mest muligt ud af dem og gøre dem sikre

4. Spørg venner, der har været nylige forældre, hvis de kan låne dig nogle “øreringe”

Blandt dem kan være brystpumpen, meget nyttig og helt sikkert nødvendig, men det kan betyde en overkommelig udgift. De lånte det ud til mig i begge graviditeter, for når du først holder op med at amme, er det et hjørne i skabet. Du skal bare sterilisere kopperne (du kan endda ændre dem, hvis du vil, periode).

Og også mini-vuggen. Jeg lånte det sammen med mine to babyer. Og det er meget almindeligt blandt mødre at overføre dem fra hinanden. Det er en betydelig investering, der bruges i meget kort tid, så den ser ud som ny. Og du kender altid en mor, der har givet det til hende og er villig til at gøre det igen. Prøv det, så tjek det ud!

Det samme råd er til babybæreren, selvom udbetalingen i disse tilfælde er mindre og bruges længere.

Og rejsesengen. Jeg lånte den af ​​min ældste datter til en anden mor, så da hendes bror blev født, måtte jeg få en anden, fordi det var meget behageligt for mig at gå til bedsteforældres hus og til byen. Senere sendte jeg det også til andre forældre.

BabyBjörn Let rejseseng, sort

BabyBjörn Let rejseseng, sort

I dag på Amazon for € 197,30

5. Øv dig colecho

Og så gemmer du også mini-vugge, colechos krybbe eller “ældes vugge”.

Du hjælper med at udvikle dine små, og dermed vil deres ældre bror ikke føle sig fordrevet. Har du tænkt på, at du ikke behøver at bekymre dig om krybben, når du rejser, og du heller ikke har brug for en rejsemodel?

Og du vil også redde babylytterne, da babyen sover med dig og fører dig til det sted i huset, hvor du er. Hvis gulvet er lille, vil du helt sikkert høre deres råb. Den sjette sans er allerede godt udviklet efter to børn!

Mindre ting at sætte i bagagerummet på bilen!

Hjemmeinvesteringer, der er en langsigtet besparelse nu, hvor du er en familie

6. Søg på brugte websteder

Jeg erkender, at jeg er en trofast tilhænger af køb og salg sider. Jeg begyndte at bruge den trykte tjeneste, da jeg var studerende, og økonomien var meget svag, og jeg gør det stadig i dag. Du vil blive overrasket over at se, hvordan det, du synes er nytteløst, der altid er mennesker, der finder deres nyttighed!

Og vice versa. Fra de generiske klassikere, såsom Vibbo eller Wallapop, hvor du kan finde alt, og hvor du kan sælge din ældste søn ting, som du allerede ved, at du ikke vil bruge, og dermed få et perfekt ekstra til din bror, til sider, der udelukkende er orienteret til verdenen af Motherhood: Wallyboo, Baby eco …

Og så sørger du også for miljøet.

7. Vær en forebolder og kig efter tilbud

Du har allerede haft en baby, så du ved allerede, hvad det meste af budgettet vil være for dig, også med din bror.

Tøjbleer er en god mulighed for at spare omkostninger, men hvis du vælger mere behagelige engangsbleer, er investeringen høj. Store områder lancerer normalt 2×1-kampagner fra tid til anden, den anden enhed på 70% …

38 x Dodot Pro-følsomme bleer + Størrelse 1 Vægt 2-5 kg ​​Beskyttelsesrensning

38 x Dodot Pro-følsomme bleer + Størrelse 1 Vægt 2-5 kg ​​Beskyttelsesrensning

I dag på Amazon for € 8,95

Jeg plejede at være opmærksom på dem, og så snart en var tilbage (efter at have kontrolleret, at det virkelig var den oprindelige pris, og det var en stor rabat), indsamlede jeg et par poser i den størrelse, som min datter brugte på det tidspunkt og den næste, i tilfælde af Den nuværende var for lille.

Tøjbleer vs. engangsbleer, hvilke skal du vælge?

8. Udnyt rabatter

Jeg har gjort det hele mit liv og draget fordel af slut-sæson-tilbudene i børnesektionen til at købe tøjet det følgende år.

Faktisk gjorde jeg det også i de første måneder af min baby. På salg købte jeg dykkeren til vinteren, vanter, hatte og endda badedragt, beregner jeg de måneder, jeg ville have.

Happy Cherry Tøj Et Stykke Yttertøj Vinterjakke med hætte Jumpsuit Varm fuld i 6-12 måneder Baby drenge piger- Blå

Happy Cherry Tøj Et Stykke Yttertøj Vinterjakke med hætte Jumpsuit Varm fuld i 6-12 måneder Baby drenge piger- Blå

I dag på Amazon for € 24,99

Jeg vidste, at jeg var gravid i august, så jeg fangede de sidste priser i sommersæsonen og februar. Jeg kan forsikre dig om, at du kan få en rigtig garderobe til et latterligt udlæg!

Jeg gjorde det ikke med tøjet eller pyjamas, fordi jeg ikke kunne vide, om jeg ville blive en stor eller lille baby, men med tilbehør der bruger større størrelser.

9. Nej til engangservietter

Jeg kan huske, at jeg sammen med min første datter brugte mange babywipes. Jeg manglede hænder til at rense den, skifte bleie, fjerne opkast fra dit tøj …! De var mine store allierede.

Men det var efter at have kontrolleret de skader, de forårsager miljøet og vores lommer (for de store skader, de forårsager i servicerne i nærliggende byer og samfund), at jeg med det andet prøvede noget andet: en svamp, vand og sæbe derhjemme Skift ble og papirhåndklæder til udgange. Og det sjove var, at jeg også formåede at spare, ud over at være mere hygiejnisk og mindre irriteret af røvet.

10. Sæt på ham deling

Vidste du, at der er udlejningsfirmaer til børnepasning?

På destinationen, leje barnesenge og klapvogne til børn: en praktisk løsning til familieture

Ud over at være nyttige til ikke at skulle rejse med sædet, krybbe, højstol osv., Kan de også få dig ud af problemer og ikke smide penge.

Esther, en skolemor, der fik en anden baby for et par måneder siden, fortalte mig:

“Samme jul vendte jeg mig mod en af ​​dem. De fik os i bilen og stjal børnestole på et besøg i Madrid. At bruge penge til to nye var ikke tænkeligt, så vi besluttede at leje dem på en hjemmeside og nu Jeg kiggede efter tilbud derhjemme, og da jeg fandt et interessant, betalte jeg dem i rater. ”

Og jeg holdt tanken. Et andet alternativ til ikke at bruge penge skør.

Men mulighederne går længere. Der er endda websteder til leje af babytøj, netop på grund af det, vi sagde før: de vokser meget hurtigt, og de har næppe tid til at bruge de smukke små modeller, der har kostet dig en nyre. Så du kan tage dine babyer til det sidste, men uden at skabe hul i dit familiebudget.

11. Sammenlign priser

Som Paula, mor til Jesus og Telma, Du må ikke skynde dig at købe en anden nøgle til at gemme. Som en berømt annonce sagde: “Søg, sammenlign, og hvis du finder noget bedre, skal du købe det.”

Jeg er en af ​​dem, der går i en butik, og jeg leder altid efter købet. Men inden jeg erhverver det, vender jeg hjem og søger på Internettet efter den rigtige pris. Fordi nogle gange er der ikke en sådan forretning, og det er kun en måde at få kunden til at købe med det samme, så han tror, ​​at hvis han ikke gør det, kan han miste aftalen.

Har du også tænkt, hvis du virkelig har brug for den vare så nedsat? Overvej først hjemme og se, om det er på din babys størrelse, eller om det vil være nyttigt eller blive hjørnet i et skab.

Mors tricks, der hjælper dig med at spare ved at købe tøj til babyen

En ven fortalte mig for nylig, at da hun besluttede at foretage dyb rengøring derhjemme for at slippe af med ubrugelig junk, fandt hun uåbnede babyartikler (hendes datter er nu fem år gammel). Han havde overhovedet ikke brug for dem.

Den sjove ting er, at han besluttede at sælge det på en brugte hjemmeside, og de blev næsten bogstaveligt talt taget fra deres hænder straks. Men vil de forældre, der har købt det, virkelig bruge dem, eller tror de bare, at de vil?

12. Spørg dig selv, hvem der skal passe babyen

Tag antal på det, der interesserer dig mest: reduceret arbejdstid, når du vender tilbage til arbejdet (far eller dig), en person, der tager sig af babyen derhjemme og hjælper dig med den ældste, en børnehave, måske endda flytter til et hus i nærheden af ​​bedsteforældrene. ..

Fordi ideen på dette tidspunkt ikke kun er at spare penge, men også tid. For med to børn (og et af dem en nyfødt) er tiden inde til “prøv at nå alt og ikke dø ved at prøve”, er guld.

Bedsteforældre, der passer på deres børnebørn, lever længere

Der er ingen tricks her, hver forælder vælger den mulighed, de mener, vil være bedst for deres barn.

13. Lav tal, og gør dem igen

Der er ingen anden. Familien er steget, og du er nødt til at omdefinere udgifter, men der er værktøjer, der kan hjælpe dig med at spare uden at spilde tid.

Den japanske Kakeibo-formel til beregning af udgifter er blevet moderigtig i familieøkonomier, og for noget vil det være.

Det er baseret på et lille pjece med regnskab og økonomi, struktureret på en bestemt måde.

Kakebo: Kontobog for at gemme og administrere dine udgifter uden stress (Fritid og fritid)

Kakebo: Kontobog for at gemme og administrere dine udgifter uden stress (Fritid og fritid)

I dag på Amazon for € 13,20

Eller endda i app: Zoe’s Kakebo, til iPhone og Android.

Babyen ankommer, og du skal gemme: den japanske plan, der kan hjælpe dig med at kontrollere udgifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *