Miss Cantine

De 13 ting, jeg sagde, ville jeg ikke gøre som far, og se nu på mig

I det øjeblik, jeg vidste, at jeg skulle blive far, blev mit hjerte fyldt med gode intentioner: Jeg skulle være den bedste far i verden. Jeg ville lege med min baby på alle tidspunkter, jeg ville give ham lange bade og massage, jeg ville vugge ham i mine arme, jeg ville fortælle ham historier og jeg ville synge sange til ham …

I løbet af den lange ventetid, der er graviditet, tænkte jeg også på alle de ting, set fra barrieren, jeg gerne ville undgå. En liste over ting, som du ikke ville gøre som forælder, at gennemgå det nu, mere end et år efter fødslen af ​​min datter, er næsten en kimær.

Jeg vil aldrig give dig gryder

Fordi for min baby skal alt være naturligt og lavet med kærlighed. Og hvis vi forlader hjemmet eller rejser, er de færdige tuppers. Hvis det er totalt, er det bare at organisere, lave mad meget og fryse. Og det samme med frugtpotterne, det koster intet at tage et par stykker og knuse dem for at lave snack.

Virkeligheden: Nogle gange sidder arkene fast på dig, du skal løbe væk hjemmefra i en nødsituation … eller du har bare ikke styrken, så en eller to af nødsituationerne har altid gemt.

Jeg vil ikke altid tale om min baby

Især mine venner, der ikke er forældre. Fordi (næsten) ingen er interesseret i, at min baby sagde gugu-tata eller smilede for første gang. Hvis noget, meget sporadisk, nogle sjove anekdoter om, hvor svært det er at være far, ligesom den gang vågnede han midt om natten og ville lege ved daggry, for at blive trøstet over at tænke på, hvor godt du lever uden børn.

Virkeligheden: Hvis mit liv drejer sig om en lille pige, der ikke lader mig se et halvt kapitel i en serie, hvordan skal jeg så have et andet bevaringsspørgsmål?

Jeg vil ikke være vred

Selvom hun lige har taget et bad og skiftet tøj, men hun beslutter, at hun denne gang efter middags yoghurt foretrækker at bruge det som en hårmaske. De er børn, og de udforsker en fascinerende verden. Du er nødt til at uddanne dem med kærlighed og med kærlighed angive en aktivitet lige så sjov, men involverer ikke at gå tilbage i badekarret.

Virkeligheden: Bliv vred, nej, for det er umuligt at blive vred på en væsen, der ser på dig sådan, men at skulle blive seriøs og fortælle dig, at det ikke er gjort, ja.

Jeg vil ikke købe dig for meget tøj …

Fordi en baby ikke har brug for så mange tøj. Hvis du til sidst altid lægger det samme, det der er mest behageligt. Men desværre! Er cardigan så smuk og er på salg. Hvad hvis kulden så kommer tilbage? Og hvis det pludselig vokser?

Virkeligheden: Du har ikke købt noget på måneder, men babyen skal ride en parade.

… Ikke for mange legetøj

Fordi babyer har det sjovt med noget. Ser du ikke, at han leger mere med kassen end med legetøjet? Har du selvfølgelig set denne bog? Se hvilke illustrationer … Og med hvad pastaen kan lide at “læse”. Og dette udstoppede dyr? Hvor mange udstoppede dyr er mange udstoppede dyr?

Virkeligheden: Mellem gaver og “åh er, at dette mangler”, i mit hus kunne Toy Story filmes.

Din baby har brug for meget lidt for at være lykkelig: alt hvad du vil købe og bare bruge

Jeg lader ham ikke sove i vores seng

For da er der ingen, der får dem ud derfra, ikke? Vi er selvfølgelig så komfortable sammen i sengen, at du sover alene, når du vågner op ved midnat, og om morgenen står du op med at kramme os, griner og beder om morgenmad.

Virkeligheden: Han sover i sin krybbe, men vågner op i vores seng. Og de gange, jeg sover hele natten fra trækket, vågner jeg op og savner hende.

Jeg lægger ikke tegninger på tv eller mobil

Der er en hel verden at udforske hjemme og på gaden. Og selvom jeg er meget træt og har brug for at være en smule forundret og se tv eller være lidt stille på højstolen, vil jeg gøre en indsats og modstå!

virkelighed: Pigen kalder “far” til mobiltelefonen og tv-fjernbetjeningen, så vi sætter “Jhonny, Jhonny, ja papa”

De 13 daglige diskussioner, du vil have med din partner, når du er far

Jeg vil ikke leve evigt bekymret

Eller at han falder, eller at han tiltrækkes hver gang han hoster, eller at han fanger fingrene, eller hvis han trækker vejret, mens han sover … Fordi bekymring er nytteløst og er en unødvendig lidelse.

virkelighed: Jeg indrømmer, at jeg ikke bliver særlig bange, når hun falder eller tager et lille slag, fordi det hjælper hende med ikke at være bange, men det er næsten umuligt for mig at sove uden at kontrollere, at hun trækker vejret og sover i sin krybbe.

Jeg vil ikke lade ham få alt, hvad han vil med hans raserianfald

Selvom det er rasende, fordi han vil stige af højstolen eller bilen, fordi vi ikke lader ham åbne skufferne, eller fordi han vil krybe midt på gaden eller tage sin frakke ud, når det er 5 ° C. Det er vigtigt, at du lærer at vide, at det ikke er nej og ikke altid give efter, selvom de undertiden slår dig stædigt.

Hvorfor en baby ikke kan manipulere sine forældre ved at græde ifølge videnskaben

Jeg vil ikke misbruge bedsteforældre eller tage hende meget lille til dagpleje

Fordi jeg havde en datter til at rejse hende selv, selvom forsonende arbejde og familieliv er som et puslespil af tusind stykker af en isbjørn, der ruller i sneen. Og bedsteforældre elsker hende meget, men de bliver også nødt til at nyde hendes pension.

virkelighed: Vi er kommet til at bo i min svigermors nabolag, og min far har købt en lejlighed i portalen ved siden af ​​min.

Jeg vil ikke prøve noget med sukker, før jeg er meget gammel

Det handler ikke om ikke at give hende, men om at stoppe velsmagende ting med masser af sukker foran hende. Du er nødt til at drage fordel og føre et sundt liv alle tre, som allerede berører, hvor meget dit øjeblik af lykke er efter en lang dag.

virkelighed: Jeg kan ikke modstå et sødt indfald, og jeg kan heller ikke give ham en skefuld, når han ser på mig smilende og åbner munden bred, når han bevæger sig mod mig.

Jeg vil ikke købe dig det bedste af alt, hvilket total bruges meget lidt

Hverken den bedste bil eller den bedste krybbe eller den bedste barnestol … Hvis vi har arvet tingene som nye! Nå, i det mindste kan vi bruge alt til det andet, ikke?

virkelighed: Jeg tør ikke fortælle om alt det, jeg har brugt, men i det mindste forbliver alt som nyt, og min nevø bruger det.

Jeg bliver aldrig træt af at lege med hende

Selvom kl. 10 er, og du ikke ønsker at gå i seng, har du hoppet over en lur og løbet rundt i huset hele eftermiddagen og tager legetøjet ud af deres kasse igen og igen og beder mig om at læse den samme historie million gange … Der vil altid være styrke i mig til at lege med min datter.

35 ting, som du ikke fik at vide, før du blev far

virkelighedI sidste ende tager du hende i søvn, men efter en masse leg, fordi kraften i et barn, der beder dig om at læse ham en historie eller lege med ham, er næsten uendelig.

At være far er dyrebar, en gave, men det kan også være et mareridt, hvis vi bliver besat af at være den perfektion, som sociale netværk undertiden fremstiller. For mig At være den perfekte far er ikke at opfylde disse 13 bud om ting, som jeg sagde, at jeg ikke ville gøre, men at elske ham fra dybet af mit væsen og få ham til at føle sig på enhver måde jeg kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *