Miss Cantine

Bære din baby: en vidunderlig og uforglemmelig oplevelse, der vil “hook dig”

Min lille søn er allerede tre år gammel, og der er færre og færre muligheder, jeg har til at skænke ham. I sommer benyttede vi lejligheden til at gøre det lejlighedsvis, mens vi vandrede på stranden, og nu i efteråret gentager vi sandsynligvis oplevelsen på vores udflugter til landet. Men virkeligheden er, at disse små øjeblikke bliver mere sporadiske, og når jeg lægger den i min rygsæk, kan jeg ikke hjælpe med at spekulere: vil dette være vores sidste gang?

Porting er vanedannende, så når du ser, at scenen er ved at ende, er det uundgåeligt at føle en vis nostalgi for noget, der slutter, og som har bragt dig så mange gode tider. Derfor Jeg vil gerne opfordre alle mødre og fædre, der stadig ikke kender portages vidundere, for at prøve det med dine børn. Jeg forsikrer dig om, at oplevelsen vil fascinere dig!

Hvorfor ergonomisk porting er så vanedannende

Jeg kan huske første gang, jeg lagde min pige i et elastisk tørklæde. Han var knap en uge gammel og hvad jeg følte i det øjeblik “hookede” mig på en ubeskrivelig måde. Som jeg kommenterede for længe siden, da jeg delte min oplevelse, den ergonomiske og respektfulde portage, jeg mødte med min middelaldrende datter, da jeg med den første faldt i fejlen ved at købe en colgona rygsæk, som jeg hurtigt forvandlede på grund af dens ubehag.

Når jeg Jeg lagde min baby i tørklædet, og jeg følte, at tiden stod stille, og at hun og jeg igen var en. At have hende så tæt på mit bryst, føle hende langsom vejrtrækning, hendes varme mod min hud og hendes babylugt, var noget så magisk, at hun, som jeg sagde før, hookede mig som om det var en afhængighed.

Umuligt at bære uden kontinuerligt at stryge hendes ryg (som når du var gravid og røre ved din lille trav uden at stoppe), ruffle forsigtigt sit hår eller synke din næse ned i hovedet, mens du kysste hende! Instinktive bevægelser, vi alle gør, når vi porterer, og at oxytocin-niveauer skyder dig til fulde.

Fra det øjeblik blev porteoen vores bedste allierede: det beroligede hende at altid være knyttet til mig, og det hjalp mig med at holde trit med mit livs tempo uden at adskille et sekund fra min datter. Gå, gå efter min ældste søn i skolen, lege med ham derhjemme eller i parken, arbejde foran computeren, amme, mens jeg gjorde andre ting … og endda spise! Fordi vi allerede ved, at det med en nyfødt hjemme at bruge begge hænder til at spise nogle gange er en umulig mission.

Men porting er ikke noget eksklusivt for mødre, og forældre kan og bør også bære deres babyer: Og denne slags vidunderlige oplevelser skal deles!

Efterhånden som mine børn er vokset, vi har forsøgt en anden type babybærer mere efter deres alder og vægt, indtil vi når den rygsæk, vi i øjeblikket bruger. Portagen foran er gået bagpå, men fornemmelserne er de samme: mærk dets varme i dit øre eller kildene i din hals, som trækker vejret, bemærk, at deres små hænder banker bagfra eller rører ved dit hår, mens du deler latter og samtaler .

Uden tvivl intime og komplicerede øjeblikke, som portage bringer med sig, er vidunderlige, og fra min erfaring vil jeg sige, at det er et af faderskabets faser, der har bragt mig mere positive ting, og som har fået mig til at føle mig bedre på alle tidspunkter.

Derfor ser jeg i dag på min lille søn, og nostalgi invaderer mig, når jeg ser, at portagen falder bagud. Alligevel er der stadig bestemte øjeblikke, hvor han beder mig om at tage ham i rygsækken, fordi han er træt, syg eller bare havde en dårlig dag. Og er det den sikkerhed og den menneskelige varme, som portøren overfører (og derfor arme fra mor og far) helbreder alt.

Slutter forældrerollen i arme, når vores børn holder op med at blive babyer?

Fordele ved ergonomisk porting

En af de ting, der altid har overrasket mig mest ved ergonomisk porting (især når det opfører sig med lette babyvogne) er, hvor meget det tiltrækker opmærksomheden fra de mennesker, du krydser, som ikke tøver med at fortælle dig smukke ting som “Hvilken smag går der!”eller “Hvilken ømhed at se mor så iørefaldende!”. I disse øjeblikke benyttede jeg altid lejligheden til at tale om, hvor vidunderligt det er at bære og den mængde fordele, det har, både for transportøren og for babyen:

  • Det hjælper dig med at slappe af og føle dig mere sikker, når du er i direkte kontakt hud til hud.

  • At holde vores baby i dine arme hjælper dig med at forbedre din hjerneudvikling.

  • Det forbedrer den fysiske udvikling af babyen, da den naturlige kropsholdning respekteres (buet i form af C), som er den samme som den havde inde i mødreben.

  • Lindrer refluks og kolikssymptomer hos spædbarnet.

  • Forebygger plagiocephali.

  • Forebygger hoftedysplasi.

  • Babyen har alt, hvad han har brug for: varme, sikkerhed, komfort og kærlighed.

  • Den følelsesmæssige bånd styrkes Med vores baby

  • Luftfartsselskabet kan have deres hænder fri og udføre andre opgaver med total sikkerhed.

Elleve tvingende grunde til at vælge forældre

IStock-fotos
Hos babyer og mere | 17 smukke illustrationer, der formidler varmen fra porting og amning, Mine tre oplevelser med porting og babymagasiner, som jeg anbefaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *