Miss Cantine

Hvorfor jeg anbefaler at rejse med vores børn, når de er små

Rejse er sandsynligvis en af ​​de oplevelser, som de fleste mennesker kan lide, og ud over at være sjovt og vidunderligt har det mange fordele. Det er bestemt en aktivitet, som du nyder meget, lad os gøre det med familie eller venner.

Men når vi har babyer eller småbørn, bliver rejsen lidt kompliceret, og endda nogle mennesker synes, det ikke er værd at gøre, fordi de ikke kan huske det. Men jeg tænker anderledes, og i dag vil jeg fortælle dem hvorfor jeg anbefaler at rejse med vores børn, når de er små.

Rejse: før og efter at have fået børn

Denne skrivning handler ikke om at male livet eller rejse med små børn pink eller sige, at det er en idyllisk oplevelse. Jeg er realistisk, og jeg ved, at det at have børn nogle ting kan være kompliceret, men uden tvivl gør det dem også bedre. Og rejser er en af ​​disse ting.

Før jeg fik børn på alle eller de fleste af ture var det bare et spørgsmål om at finde ud af, hvem de skulle gå med (hvis det ikke var med familien), udarbejde planen, købe flybilletter eller planlægge logistikken for bilturen, pak din taske og gå, tid til at gå!
Men efter at have fået børn, selv om baserne kan være ens med hensyn til destinationsplanlægning og datoer, Nu skal vi overveje mange andre faktorer, der ikke eksisterede før, hvordan du også forbereder dit tøj, skal du sørge for at medbringe alle de objekter eller tilbehør, de har brug for, være forberedt på enhver uforudset begivenhed, der måtte opstå, og så videre.

Og at rejse med børn gør, at det afslappende og stressende billede, vi har af helligdagene, ændrer sig, fordi hvis vi plejede at pakke en bog til at læse foran havet, er læsning bestemt ikke ude af planerne, fordi vi vil håndtere andre aktiviteter med dem.

Men selvom ferierne ændrer mening, og nu tager det os mere tid at planlægge en tur eller tage ting, som vi ikke har indlæst før, at rejse med børn er stadig en positiv oplevelse for hele familien. Som i alt tilpasser vi os de ændringer, som børnenes ankomst bringer os.

“De kan ikke huske noget”

Ud over særlige situationer, hvor en tur af en eller anden grund ikke kan foretages, er en af ​​hovedårsagerne til, at nogle forældre beslutter ikke at rejse, når de har babyer eller små børn, fordi de synes, det ikke giver meget mening at gøre det, da de ikke kan huske noget.

Jeg forstår det perfekt. Nogle af de ture, jeg foretog med mine forældre, kan jeg ikke huske (og jeg var ikke engang så lille), men på en eller anden måde husker jeg følelsen og følelsen af ​​at have gjort dem i deres selskab, og takket være fotografierne af disse ture, tror jeg med stor kærlighed i barndommen, at de gav mig og på alle de ting, som vi boede sammen, selvom jeg ikke husker dem tydeligt.

Og det er den vidunderlige ting ved barndommen, der er optaget, selv i bunden af ​​vores hukommelse. De fleste husker bestemt ikke deres første legetøj eller deres første gange med at gøre noget, men dybt inde i dem, der er den behagelige hukommelse af at have delt disse øjeblikke med din familie. For mig sker det det samme med helligdage.

Hvorfor vi skulle gøre det, hvis vi har en chance

Naturligvis skriver jeg dette, fordi jeg elsker at rejse siden jeg var ung, og det har altid været min lidenskab. Men nu hvor jeg er en mor, er det for mig endnu en måde at dele med min datter, vise hende verden omkring os og opdage nye oplevelser fra hendes side.

Og ja, det er ikke nemt at rejse med små børn, ikke kun på grund af den ekstra belastning, vi nu bærer (og som vi skal passe på, fordi de stadig ikke kan gøre det), men også fordi tusindog en uforudsete begivenheder kan forekomme. Men det har jeg altid tænkt nyde eller ikke en tur med børn, afhænger også meget af vores mentalitet og holdning.

Det finder jeg personligt at rejse med små børn har været en af ​​de smukkeste oplevelser, som moderskabet har givet mig. I de ture, jeg har taget med min datter og min niece, er der ikke en eneste kedelig dag, og de øjeblikke, hvor du ser dem opdage noget nyt, er mad til hjertet.

Måske læner jeg meget på den sentimentale side, men ud over at være en smuk oplevelse, der hjælper os med at styrke båndet til vores børn, mens vi skaber minder sammen, der vil vare i deres følelser for evigtAt rejse som familie er noget, der gavner børn i andre aspekter.

For eksempel fandt en undersøgelse udført i USA, at børn og unge, der rejser, både i familie og på skolerejser, de var mere tolerante og respektfulde og præsenterede en større vilje til at lære og prøve nye ting.

Jeg forstår, at du ikke altid kan rejse, hverken af ​​økonomiske eller tidsmæssige årsager, men Du behøver ikke tage en tur til den anden side af verden for at leve den smukke oplevelse med vores børn. Noget så enkelt som at besøge en naboby er noget, der hjælper med at bryde rutinen og give vores børn nye og forskellige oplevelser.

Hvorfor det er bedre at bruge på familieture end at købe legetøj til dine børn

Så hvis der er et råd, jeg kan give dig i dag, er det dette: rejse med dine børn, selvom de er små. Vi tøver måske med at gøre det, fordi vi føler, at det ikke giver mening på grund af hans unge alder, men jeg kan forsikre Dem om, at det for dem vil være et vidunderligt eventyr ved siden af ​​hans familie, og når de ser den glød i deres øjne, vil de vide, at alt har været det værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *