Miss Cantine

Mine syv tip til at rejse med børn og nyde en uforglemmelig ferie

Vi ser alle frem til tidspunktet for sommerferier til at nyde med familien. Vi visualiserer os selv hviler på en strandmåtte, læser en bog ved havet, planlægger sjove udflugter med børnene … kort sagt, genskaber den idylliske rejse, vi har i tankerne.

Men vi har allerede ved flere lejligheder set, at forventninger ikke altid er opfyldt, især når vi har små børn. Derfor er mit råd som mor til tre børn med forskellige aldre at tilpasse sig deres rytmer og ikke ønsker at udfylde dagsordenen for planer, der sandsynligvis ikke kan gennemføres; Ligegyldigt hvor meget vi lægger ham!

Jeg deler dig fra min erfaring, nøglerne, der fungerer for mig at nyde en uforglemmelig ferie, både for min partner og for mig, som for vores børn. Deler du også din?

Involver dem, når du klargør bagage

Med et før-ungdomsår kender jeg førstehånds følgerne af at glemme hans yndlingsskjorte hjemme, hans fodboldstøvler eller den bog, som i det øjeblik har ham optaget.

Så for at undgå argumenter og glemsomhed er mit råd involver børn ved forberedelse af bagage, tildele dem opgaver, som de kan udføre autonomt i henhold til deres alder. De er muligvis ikke klar til at vælge det rigtige tøj, de har brug for i løbet af ferien, men det er sandsynligt, at de kan vælge deres favorit tøj, organisere deres toiletpose og naturligvis det legetøj, de vil tage.

Rejsen er et vigtigt øjeblik, ikke forsøm den!

Når vi forbereder vores ferie, vender vi vores fulde opmærksomhed mod udvikle en perfekt aktivitetsdagsorden, hvor den sjove udflugt ikke mangler, badet i den drømmestrand eller besøget på det interessante museum, som alle taler om.

Men ved mange lejligheder forsømmer vi en grundlæggende del, der på den anden side er det, der giver “startpistolen” til helligdage: rejseøjeblikket.

Uanset om det er med tog, fly, skib, bil, autocamper … vi må forstå det For de fleste børn er turen en rigtig ked. De bliver trætte af altid at sidde, græde, vil tisse ofte eller endda nogle bliver svimmel. Kort sagt, det bedste, der kan ske, når vi rejser med børn, er at spørge os til enhver tid, hvad “mangler meget?”.

Derfor er min anbefaling at bevæbne dig selv med en masse tålmodighed og sjove ressourcer for at tilbringe øjeblikket på den bedst mulige måde. Husk, at hvis du rejser i bil, skal du foretage hyppige stop, kontrollere trafikken på forhånd for at undgå trafikpropper og prøve at vælge de timer på dagen, hvor dine børn er roligere (personligt fungerer det for mig at rejse efter at have spist, fordi de normalt falder i søvn med det samme).

Ved ankomsten skal du foretage en “anerkendelse” af området

Så snart du ankommer til din feriedestination, og medmindre det er en anden bolig eller et sted, du kender meget godt, er mit råd, at du tager en tur i nærheden for at få placeret de websteder, der kan være nyttige under vores ophold væk fra hjemmet.

Bus- eller taxa-stop, apoteker under ring, rene parker med skyggefulde områder, supermarkeder og butikker med udvidede timer, sundhedscentre … Så hvis du har brug for det, spilder du ikke tid på at kigge efter.

Integrer voksne og børns fritidsaktiviteter

Min mand og jeg er forelsket i byturisme. Vi elsker at “se sten”, gå gennem smalle gader, opdage charmerende pladser, besøge museer … men vi er opmærksomme på, at vores børn kun nyder stranden og naturturismen. Hvad skal man så gøre?

Mit råd er prøv at tilpasse ferier til alle familiemedlemmer, så vi alle nyder og har vores foretrukne fritid. I mit tilfælde opgiver vi ikke byturisme, men altid i meget små doser og ispedd børns planer.

Hvorfor jeg anbefaler at rejse med vores børn, når de er små

På denne måde introducerer jeg dem lidt efter lidt for en anden type turisme, som de vokser, men når de vokser uden at miste essensen af ​​de ferier, du virkelig nyder.

Husk altid barnets behov i tankerne

Dette råd hænger tæt sammen med det foregående, og jeg betragter det som vigtigt, at barnets behov fremherskes end voksne.

Det er, og når vi vender tilbage til mit tidligere eksempel, når vi planlægger at udføre byturisme, vælger vi altid at besøge behagelige byer for at rejse med børnene og om muligt sletter. Derudover gør vi det i korte perioder og i løbet af dagen, når din energi er højest.

Planlæg familieudflugter med dem

Vi begynder bestemt med alle vores gode intentioner fyld ferie dagsordenen med aktiviteter, som vi er sikre på, at vores børn vil kunne lide: vand og temaparker, børneshow, fyrværkeri på stranden, interaktive museer … Men har vi spurgt dem, hvad de virkelig ønsker?

Og jeg siger dette, fordi der skete noget meget nysgerrig med mig denne ferie, der gav mig en stor lektion; Jeg siger det På det sted, hvor vi boede, fremsatte de en henstilling om at besøge en natvisning med droner, så min mand og jeg organiserede for at tage børnene der, i tro på, at de ville elske det.

Dette er mine 11 foretrukne øjeblikke i vores sommerferie: hvad er dine?

Showet varede næsten en time, og selvom børnene i løbet af de første fem minutter forblev ekstremt opmærksomme, begyndte de efter denne tid at protestere. “Jeg keder mig, jeg vil ikke se mere”, fortalte min datter træt. Da jeg spurgte dem, hvad de ville gøre, svarede de, at alt, hvad de ønskede, var at gå langs stranden om natten og drikke is sammen.

Det var da jeg indså det vi havde taget dem til at se det sofistikerede show uden at spørge dem, om de var interesseret. Vi besluttede simpelthen for dem og troede, at de kunne lide det, men hvad der virkelig gjorde dem glade var noget meget enklere …

Lad dem kede sig!

Og på linje med ovenstående overvejer jeg også følgende: vi ønsker, at børn skal underholdes i løbet af ferien, der er uforglemmelige for dem, og at der ikke er tid til kedsomhed.

Dette betyder, at vi ved mange lejligheder ikke er opmærksomme på mængden af ​​aktiviteter og planer, vi planlægger for dem. Det giver dem næppe tid til at assimilere en følelse, når vi er fuldt ud involveret i den følgende plan.

Efter min mening er det praktisk at dosere og endda lade børn kede sig. Fordi det også er positivt, at de ved, hvordan de skal have det sjovt for sig selv, og at de bruger lidt fritid med deres egne interesser eller bekymringer.

Hvorfor det er godt for børn at kede sig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *