Miss Cantine

“Mit liv holder ikke op med at trille fra dit fravær”: det følelsesmæssige brev fra Gabriels mor en måned efter hans død

Hvordan fortsætter en mor med at leve efter et barns død? Patricia Ramírez, mor til lille Gabriel, søge trøst med de ord, der er skrevet til din lille fisk i et følelsesladet brev der henviste til medierne dateret 27. marts, netop når en måned efter barnets død blev fuldført.

Gabriel Cruz forsvinden havde os alle med sin sjæl i en knytnæve, indtil vi mødte det fatale resultat dage senere. På trods af at have lidt de værste mareridt, har moderen altid haft en holdning taknemmelighed og styrke og har givet os alle en stor lektion i menneskeheden.

Ordene om en mors kærlighed

mor går direkte til din søn og fortæller ham alt hvad han har følt i løbet af denne tid uden hans tilstedeværelse, hvordan dagene i hans søgning har været, og hvad han ville sige, hvis han kunne se ham igen. Et par ord fulde af kærlighed, der får os til at blive til tårer.

“Hej Gabriel,

I dag for en måned siden forlod du at elske så meget! Min søn, hvis du kunne se det … er du blevet historiens mester, du var “CARLITOS” og alle så din uendelige skønhed. Kan du huske den film og dens afslutning? Kan du huske, da dine tårer sprang over, og du sagde “det er mig, sæt det tilbage mor”?

Min søn, jeg ville have ønsket det så meget, så meget, så meget, at du ville have følt så meget kærlighed overalt, til gode mennesker, hvor du ikke kan beskytte dig selv med skjold eller rustning … alt sammen samlet foran dig med det eneste formål at se dig smile igen.

Min kærlighed, jeg skriver disse linjer, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal fortsætte … i dag for en måned siden blev du flået fra jorden, en måned siden mit liv ikke ophører med at vige på grund af dit fravær. En måned med det mørkeste onde og mareridt, jeg nogensinde ville have ønsket, at du skulle have og du kunne aldrig have … Heldigvis er den mest opmuntrende trøst at vide, at du forlod glad og ikke følte vægten af ​​den mest urimelige grusomhed overfor dig.

Min kærlighed, ved du hvad? … Jeg så en video af filmen Nemo, mens vi ledte efter dig … Ja fra Nemo! Jeg drømte om, at når du dukkede op og så det, ville det hjælpe dig med at belyse de store livets øjne igen. De talte om dig Gabriel! og alle de små fisk i filmen ledte efter dig i land, sø og luft som Nemo.

Og sådan var Gabriel, vi ser dig efter land, hav og luft. Du kan aldrig forestille dig den opstigning, vi ride for at finde dig. Mange politimænd, brandmænd, civilbeskyttelsesgrupper, løbere, hulere, bjergbestigere, klatrere og tusinder af frivillige kom for at sparke alle bjergene i dine længe ventede og vellevede Hortichuelas og Las Negras. Også helikoptere, Gabriel, det bedste middel ved dine fødder, min fars og mine, så du kunne vende tilbage med os. Hvis du så med ønsket og styrken, at du ledte efter “ville du falde på din røv”!

Og ved du hvad? Selvom de ikke fandt dig, fordi du ikke var der … de elskede dig så meget! De glemte deres liv i et par dage for at give sig selv til dig og dit evige smil.

I dag for en måned siden er min kærlighed og den tidevand af enorm kærlighed, som du har genereret, og tusinder af forslag fra gode mennesker, som i sangen, hvis ende ikke er sig selv, men at skabe en bedre verden med dig som banner er stadig tilbage.

Vil du gerne vide det alle kalder dig “Pescaíto” og ved, at du ville være havbiolog. Faktisk har de fortalt mig, at de har ansat dig i himlen: Se, uden at have afsluttet løbet, gør du allerede det, du brænder for!
Jeg drømmer om, at du bliver behandlet godt og er forbløffet over at svømme, som du vil ved havet. Vel vidende om, at du allerede er gået ned til abyssal sletten og fundet “Megalodon”; Sikkert, at du har svømt og leget med delfinerne og har fortalt dem, at du allerede fra en meget ung alder vidste, at de åndede gennem spirakel.

“Det er gået en måned i dag, at du forlod at elske så meget!”

Jeg vil forestille mig dit forbløffede ansigt over at være i stand til at se den “portugisiske kranium”, “Sea Wasp” og sikkert tusinder af vandmænd mere, end vi har set i bøger eller dokumentarer. Og for hvad jeg har “calao”, har du helt sikkert formået at blive en ven Yokai, som du ofte synger, at “jeg er elskelig, opnåelig og super venlig”, som du kunne lide så godt.

Jeg håber, at når du bliver kold, bliver våd eller går i dvale, har du ingen betænkeligheder med at spørge englene, der forlod os, før de gør dig til en “lille pakke”, og de klemmer dig som en baby, som du kunne lide. Hvis du gør det, vil du se, hvordan du har det, og du kan endda lugte den kærlighed og ømhed, du altid har produceret for mig. Du føler bestemt, hvordan, Siden du blev født, er jeg ikke ophørt med at blive forelsket hver dag mere med dig og stolte Overrasket over, hvordan du har vokset. Der er ingen mor i verden, “lille kniv”, der føler sig mere stolt end jeg har haft og bidrage til din storhed.

Søn! Det har været en stolthed at gå sammen med dig de otte år. Du har lært mig så meget! Jeg har ikke ord eller tårer, som jeg kan beskrive, hvordan du gjorde det Hver dag vil jeg gerne være en bedre person til at opdrage dig godt og at dit smil var en konstant i dit liv.

“Søn! Det har været en stolthed at gå med dig i disse otte år. Du har lært mig så meget!”

Vidste du, at da jeg stod overfor noget, der bange mig, var du det nord, der fik mig til at udfolde sejlene og aldrig stoppe med at blive en stor mand? Det var mit ansvar Gabriel, men hos dig var det så let og så intenst magisk, som kollapsede alle væggene, der førte os foran. Jeg gik fra at lytte til Serrat i mine tanker med hans vers om “børn ligner ofte os”, “Disciplin uden tårer”, som din ven Carmen opdagede. Og du voksede op hver dag; Jeg var forbløffet over at se, hvordan du ville overvinde dig selv, og hvordan dine forhåbninger og bekymringer, langt fra ethvert barns sædvanlige opførsel, blev til “solsikker” og sang til de modige.

Ah! Du ved, jeg sagde ikke noget, du vil lide. Kan du huske den eftermiddag, hvor du gik langs promenaden derhjemme, som vi krydsede med Nadia, mens du nynnede væk fra alt, “solsikker”? Hvis du husker det, vil du gerne vide, at tusinder af børn og voksne synger og sætter solsikker og lys i deres øjne hver morgen. De er de gode mennesker, der ikke ser den anden vej og nu tager sig af far og mor.

Til al den tidevand af mennesker vil jeg takke dig i dag i dit navn for deres respekt, hjælp, uinteresse og for at gøre vores liv lidt lettere for os og resten. For at holde raseri og holde “fiskene” i deres hjerter, gør din march noget fornuftigt.

Til Almeria, Spanien og hvert hjørne, der er blevet fyldt med din kærlighed bare ved at se dit smil (forestil dig, om de havde mødt dig!), Alle sammen. “

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *