Miss Cantine

Mit eneste formål som mor til næste år: at være glad og nyde min moderskab

I mit første år som redaktør hos Babyer og meget mere, Jeg delte en liste over syv formål som mor til 2017. I det næste lavede jeg et slutning på året, hvor jeg analyserede, hvordan jeg havde gået sammen med dem, for at vide, hvor mange jeg havde opfyldt, og hvor jeg havde brug for at fortsætte med at arbejde.

Nu, lige før begyndelsen af ​​mit tredje år, vil jeg gerne vende tilbage til temaet i nytårsopløsningerne fra min rolle som mor, men jeg har besluttet at vende det om og efter at have reflekteret en smule, har jeg konkluderet, at de vil ikke være flere, men kun en. Jeg deler dig mit eneste formål som mor til næste år: at være glad og nyde min moderskab.

Hvorfor kun et formål?

Som millioner af mennesker over hele verden kigger jeg normalt hvert år tilbage og foretager en tankevækkende analyse af alt, hvad mit år bragte. Og ligesom alle disse mennesker, Jeg tænker på de ting, som jeg gerne vil ændre og forbedre.

Så under påskud at det ene år slutter og det andet begynder, vi tager den dato for at markere begyndelsen på disse nye mål og formåldet samme, som vi normalt opregner med entusiasme og den overbevisning fuld af motivation, der bringer os det kommende års illusion.

Men når tiden går, glemmer de os, eller vi fokuserer kun på et og bortset fra de andre, eller ganske enkelt og simpelt set, var de urealistiske formål fra begyndelsen. Med dette Jeg siger ikke, at vi holder op med at have nytårsforsætninger, men måske skal vi give dem en anden tilgang.

I mit tilfælde som mor ved jeg, at nogle af disse formål ikke var lette at opfyldeog også, at det at prøve at få absolut alle til at arbejde ville være noget, som, lad os være ærligt, ikke ville ske.

Så for dette næste år (og sandsynligvis også for dem, der følger), besluttede jeg, at det kun ville have et formål, men det skulle være et, hvor jeg virkelig kunne arbejde, og det var inden for grænserne for, hvad mit liv, situation og evner kunne opfylde.

Mit nytårsformål som mor

Mit eneste og “lille” formål som mor til næste år, og hvor jeg er begyndt at arbejde i et par uger, er simpelthen: være glad og nyd min moderskab. Ved første øjekast kan det virke lidt generalist og intet udfordrende, ikke? Men jeg ser det ikke sådan.

Du kan se, hvis der er noget, der kendetegner mødre generelt, ud over den umådelige kærlighed, vi føler til vores børn, Det er den berømte, tunge og mest hadefulde skyld. Det ser ud til at være født på samme tid som vores børn (eller endda før), og det ledsager os i mange år, hvis ikke et helt liv.

Fejlen er den byrde, der opstår, når du skal tage en beslutning, der er direkte eller indirekte relateret til dine børn og din rolle som mor. Fejlen det er til stede i vores moderskab på forskellige måder og i de forskellige faser i vores liv som mødre

Mødrenes skyld: slippe af med den byrde en gang for alle

Og den skyld, tror jeg, Det bliver en hindring at være virkelig glad og nyde alle de vidundere, som moderskabet giver os. Men ud over at være en hindring for lykke kan denne skyld blive noget farligere, hvis vi lader den flyve frit og omdanne til bitterhed, apati, angst og endda depression.

men, Hvorfor føler vi os skyldige mødre? Ved tidligere lejligheder har jeg talt om dette, især når jeg fortalte jer om ikke at have skyldfølelse for at have ønsket tid alene for os, noget der er meget nødvendigt og vigtigt, når vi er mødre, og at vi undertiden forsømmer at tage andre spørgsmål op.

Så vender jeg tilbage til mit mål for dette år: at være glad og nyde min moderskab, har jeg besluttet, at fra at have besluttet, at dette ville være mit mål i de næste måneder (og resten af ​​mit liv), og jeg vil bebrejde et kys på kinden og sige farvel med et smil.

Jeg ved, at det ikke vil være let, fordi skyld er noget, som nogle gange, selvom vi ikke ønsker at føle, at vi gør det, men jeg synes, det er muligt og meget sundt at gøre det. Jeg vil begynde at være tilfreds med den jeg er, hvad jeg gør og hvad jeg har.

jeg ønsker stop med at håbe på at være perfekt eller falde inden for det “gode mor” -mærke, som samfundet undertiden pålægger os som en måde at måle vores præstationer som mødre. Lad os gøre det klart på én gang: der er ingen perfekte mødre, og at det er noget at være en god mor i henhold til en andens standarder.

Brev til mig, før jeg bliver mor: alt går fint

Jeg begynder at nyde min moderskab dømmer mig mindre, holder op med at presse mig for at udføre denne eller den ting og fokusere bedre på analysere, hvordan jeg har det med mit liv, med de ting, jeg gør, og hvad jeg kan ændre for at være lykkeligere.

Fra nu af vil det være mig, at linjen skal følge: gør det mig glad? Stor. Føler jeg mig ikke glad, eller er det for meget pres? Jeg forlader det eller ser, hvordan jeg får det til at fungere for mig, uden skyld, pres og følelser af utilstrækkelighed, der forhindrer mig i at nyde det nuværende øjeblik.

sandsynligvis mit formål som mor til næste år Det fungerer ikke for alle, men jeg ville elske, at hvis du ønsker det, ville du give dig selv muligheden for at prøve. Vi skal være glade, nyde vores moderskab og føle os tilfredse, fordi vi gør tingene rigtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *