Miss Cantine

Min oplevelse som en fraskilt mor og de udfordringer, jeg var nødt til at møde efter adskillelse

Det er aldrig nemt at give nyheden om, at du går til skilsmisse. Normalt når vi nævner ordet “skilsmisse”, plejer folk at have et langt ansigt, og samtalen kan blive trist og fuld af spørgsmål. Dette gør mange mennesker, der beslutter at skille sig, føler sig misforståede eller endda føler, at de har skuffet andre.

Derfor og med stort mod vil jeg i dag tale åbent om min oplevelse som en fraskilt mor, og de udfordringer, som jeg var nødt til at møde efter at have taget beslutningen om at adskille mig.

Når du træffer beslutningen om skilsmisse

Jeg tror, ​​at en af ​​de mest komplekse og forvirrende dele af en adskillelse er, når du tager beslutningen om at afslutte forholdet. I mit tilfælde tog det mig måneder at tænke og tænke, indtil Endelig besluttede jeg, at det var det bedste, og at jeg ikke kunne vente længere.

Og der er mange ting, som du værdsætter, når du tænker på skilsmisse: de år, de har tilbragt sammen, de ting, de har gjort eller bygget som et team, de livsplaner, de havde. Hvis de ud over alt dette har børn, bliver det en endnu sværere beslutning at tage.

Efter min personlige oplevelse var det at have en datter det, der altid stoppede mig mest, og den vigtigste grund til, at jeg ville fortsætte med at prøve at få tingene til at fungere. Jeg følte mig som den værste mor i verden for at have tænkt på at adskille min datter fra sin far og holde op med at dele dag for dag, selvom jeg inderst inde vidste, at det var det bedste for alle.

Det er ikke let eller hurtigt at efterlade disse skyldfølelser. Kvinder, især mødre, har tendens til at skylde os selv på næsten alt, selv for de ting, som de ikke er afhængige af os, og som vi ikke kan gøre meget ved det.

Derudover altid Nogle af de klassiske frygt og spørgsmål, vi stiller os selv, vises, når vi overvejer at afslutte et forhold: Er tingene virkelig så dårlige? Kan jeg gøre det alene? Vil jeg tage den bedste beslutning? Vil jeg ikke fortryde det i nogle år?

kun alle indenfor kender grundene og grundene til at vide, om disse er nok til at tage beslutningen om skilsmisse. Når jeg engang var sikker på, at jeg ikke ville fortsætte med at tolerere den situation, hvor vi boede, var den næste ting at bevæbne mig med mod til alt, hvad der skulle komme.

Ændringerne og samtalerne, der opstår efter beslutningen om skilsmisse

Jeg vil ikke lyve, det var ikke smukt eller let, når jeg besluttede at skilles. Og det er, at du ikke kun er nødt til at håndtere alle ændringerne i dit liv, men med alle de spørgsmål og forklaringer, som sikkert mange mennesker forventer af dig. Men jeg siger dig noget: du skylder ingen forklaringer.

I mit tilfælde besluttede jeg at holde min beslutning om at adskille hemmeligt, og de eneste, der vidste det på det tidspunkt, var mine forældre og min søster. Jeg ville give dem besked, så de kunne vide, at adskillelsen praktisk talt var øjeblikkelig, og min datters far var forladt hjemmet, forklare, at når jeg var klar, ville jeg svare på alle dine spørgsmål.

Ud over dem var det kun de to venner, der ledsagede mig gennem hele processen, og som var mine tårer i de hårdeste øjeblikke. Derfra og ud, ingen måtte være ansvarlige, meget mindre, at have alt så nyligt. Mine sande venner vidste, hvordan de skulle holde afstand og vente på, at jeg var klar til at fortælle dem.

Vi skiller os: Hvordan og hvornår vi fortæller børn i henhold til deres alder

Processen med at tilpasse mig mit nye liv som en fraskilt mor Det var ikke let, selvom det ikke var det mest komplicerede i livet. Det gør ondt at sige det, men på samme tid vænner du sig at være uden den anden person derhjemme.

Når jeg havde et fuldtidsjob, ville min datters far alligevel tilbringe mange timer væk hjemmefra, så lad os sige, at overgangen var hurtig, og jeg var bare nødt til at vænne mig til at tilbringe netter og weekender alene. Den hårde del var for min datter, da vi måtte forklare, hvorfor far ikke ville bo derhjemme mere.

På trods af sin unge alder (han var tre år da vi adskilte) hun forstod det, desværre, men noget i baggrunden fortalte mig, at hun forstod situationen godt og jeg turde endda at tro, at hun også var lettet over, at de dårlige tider endte derhjemme, selvom det betød ikke at se far hver dag. Jeg er ikke psykolog, men jeg føler, at han tog det med en masse modenhed, og et år senere ser jeg, at han er rolig og glad.

De nye udfordringer stod jeg overfor som en fraskilt mor

Selvom der ikke var meget forskel i den daglige rutine, og overgangen til vores nye liv alene var ikke så kompleks, som jeg forestillede mig, hvis der var nogle udfordringer, der opstod.

Vær den eneste, der har ansvaret for alting

Noget, hvor jeg bemærkede en stor forandring, og det var i min energi. Nu hvor jeg var helt alene hjemme med min datter, Jeg var nødt til at passe på absolut alt: min, pigen og huset. Nu føler jeg mig udmattet hele tiden, jeg har hundrede flere øreringe på hovedet end jeg havde før.

Har mindre tid til mig

Jeg har også fundet mindre tid til at gøre ting for mig selv, selvom jeg altid var meget omhyggelig med at spare min tid til mor. Jeg træner stadig, selvom jeg har været nødt til at forlade andre ting, såsom mine bøger eller serien, som jeg nød så meget, fordi Nu vil jeg bare sove og ikke vide noget om verden.

Uanset om Brad og Angelina eller fremmede, er de vigtigste i enhver adskillelse børnene

At skulle lære nye ting (selvom det også er godt)

En ting, der har været en udfordring, men på samme tid kunne jeg godt lide at være en fraskilt mor, er ser mig tvunget til at lære at gøre mange ting. I år malede jeg alene vores hus, jeg mistede min frygt for at bruge værktøjerne, og jeg gør praktisk talt alt, hvad der kræves for at overleve og vedligeholde et hus.

Alt ansvar er mit

At være den eneste voksne person derhjemme, alt ansvar falder på mig. Jeg indrømmer, at der er dage, hvor jeg skulle ønske, at jeg kunne stole på, at nogen skulle støtte mig og ikke skulle vente på, at min datter falder i søvn for at kunne gøre tingene roligt. Men det var det værd, og at blive skilt har givet mig det, jeg ledte efter: fred og ro.

Det er ikke let at tage beslutningen om at skilles som mor, men med tid og meget tålmodighed tager ting deres plads, og du udvikler færdigheder, som du ikke vidste, at du havde. Måske mistede jeg en partner, men jeg fik en masse indre vækst, og at ingen andre kan give det til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *