Miss Cantine

Dette er mine 11 foretrukne øjeblikke i vores sommerferie: hvad er dine?

Vores sommerferie sluttede for et par dage siden. Det har været to fantastiske uger, hvor jeg har koblet mig ud af verden for at komme i kontakt med mine børn og nyde naturen og livet uden et ur sammen.

Min rygsæk er fyldt med dyrebar øjeblikke, der forbliver for evigt registreret i mit hjerte og hos mine børn. Og i disse dage, hvor postvacational syndrom bliver synlig, hjælper det mig med at huske alt godt levet. Og du, har du også oplevet nogen af ​​disse situationer?

1) Sange i bilen på vej til stranden

Hjemme elsker vi musik, og mine tre børn har et meget godt musikalsk øre, så et af vores yndlingshobbyer når vi kører i bilen er cat synge de sange, vi mest kan lide på hjertet.

Vi laver forskellige melodier, efterligner lyden af ​​nogle instrumenter eller organiserer for at udføre kor, mens en anden synger solo. Det er et skue at se hinanden, og der er mange griner, som disse magiske øjeblikke har givet os, som også har gjort biltur mere tålelig og sjov.

2) Lad mig begrave i sand

En af de ting, som børn bedst kan lide, er at lege med sandet på stranden, og hvis deres spil inkluderer at begrave mor eller far, er det endnu sjovere!

Jeg savner stadig et smil, når jeg husker øjeblikket, hvor mine tre små overbeviste mig om at begrave mig under sandet, og hvordan de “torturerede” mig senere med snesevis af “snegle” kys i ansigtet og vandskud.

Deres latter fandt opmærksomhed fra alle dem, der gik forbi, som, inficeret med deres latter, endte med at stå ved vores side for at overveje scenen.

3) Friheden til at leve uden tidsplaner

En af de ting, jeg mest kan lide ved sommerferier, er at være i stand til tilbringe et par dage uden at se på uret og uden at føle sig bundet til tidsplanerne: slap af rutinerne, spis, når maven brøler, eller sov godt, indtil du har lyst til det (selvom det med børn allerede er kendt, at det normalt ikke er nok).

Der har været dage, hvor vi var så behagelige at spise morgenmad som familie, at mellem latter, fortrolighed og samtaler af alle slags, er øjeblikket ender med at forlænges indtil næsten frokost.

Der er ikke meget tid tilbage til at vende tilbage til skolens rutiner og skemaer, så vi kan nyde et par dage, hvor vi simpelthen lader os lede af solen og dens solnedgange, eller af hvad vi ville gøre i hvert øjeblik, det har Det virkede simpelthen vidunderligt.

4) Vidne om dine eventyr

Sommeren er synonym med sjov og fritid, og se mine børn lege og forstå hinanden så godt som de gør det fylder mig med en hård stolthed at beskrive. Uanset hvor jeg ser, er de tre altid sammen; udtænke historier og eventyr af de mest varierede, fordi hvad der ikke opstår for den ene, den anden opfinder.

Og så overrasker du dem ved at kigge rundt i huset efter en piratskat, lave en opfundet gymkana eller genskabe et teaterstykke. Og uden at blive set, af frygt for at bryde det magiske i øjeblikket, ser jeg dem fra døren og være ekstraordinært vidne om hans utrolige eventyr og hans sjove samtaler.

5) Din chokolademorritos

Jeg kender ikke dine små, men mine de farves fra hoved til tå hver gang de tager en is, især hvis de er kornet, fordi de normalt begynder at bide bunden af ​​skiven, med de konsekvenser, dette medfører.

Jeg indrømmer, at situationen nogle gange gør mig lidt nervøs (tøjet bliver plettet, hårstråene, der falder på deres ansigter, bliver klæbrige, halvdelen af ​​isen ender med at falde til jorden …) men med tiden er jeg færdig selv have det sjovt at se på dantesco show, der involverer at have en enkel is.

6) Dit skødesløse udseende

Når jeg observerer mine børn på ferie og deres karakteristiske skødesløse udseende, indrømmer jeg, at jeg ville spise dem hele. Hendes garvede hud, hendes skårne hår, de californiske væger, der kommer ud med solen, hendes chokoladechips, hendes beskidte fødder, der går hele dagen barfodet …

Alt som helhed giver mig en ubeskrivelig ømhed, men frem for alt en stor tilfredshed med ved, at de lever deres ferier som børn: have det sjovt og passe på alt andet.

7) Se min datter svømme for første gang

Uden tvivl har dette været et af de store øjeblikke i vores sommer, og det der har overrasket mig mest.

Min mellemdatter sagde farvel sidste sommer med en irrationel frygt for vand, der forhindrede hende i at nyde bølgerne i havet og legene i poolen. Men i år, som ved magi, har alt ændret sig, og den lille har overrasket os med at begynde at svømme uden hjælp

Min “lille havfrue” er ikke kommet ud af vandet hele sommeren og har nydt stranden og poolen som ingen andre. Nogle gange spøger jeg med hende, der fortalte hende det “finner som fisk kommer ud”, og han ser på mig og smiler, mens han viser mig hans fremskridt med at svømme stolt.

7) Hans smitsomme forundring

En af de ting, der betager mig mest ved børn, er evne til at blive overrasket og undre dig over alt, hvad de ser, med hver historie du fortæller dem eller med hver nye opdagelse, de gør.

Og netop disse ferier er den perfekte ramme for opdage og blive overrasket med alt omkring dem. Saml skaller på stranden, overvej måneformørkelsen, nyd en nat udendørs på sommerbiografen, fod ænderne i en dam, observer nøje de imponerende farver på en sommerfugl …

Alt fanger din opmærksomhed og er dyrebar lad dig smittes af din forbløffelseog genopdage verden gennem et barns øjne.

9) Fejr dine fødselsdage

To af mine tre børn bliver år om sommerenSå for vores familie er ferier også synonyme med slik pinatas, gaver, lys og fødselsdagskage.

Disse datoer er især følelsesladede for mig, og helt sikkert forstår alle mødre, der læser mig, den følelse, jeg henviser til. Nostalgi invaderer mig for at se, hvor hurtigt tiden går, men på samme tid gør det mig stolt og fuld af glæde at se dem vokse op sunde og glade.

10) Din uafhængighed

En anden smuk ting, jeg medbringer fra vores ferie, er uafhængighed, som min ældste søn erhverver. Han har altid været et selvstændigt og modent barn, men denne sommer er blevet mere synlig, hvis det er muligt.

“Mor, jeg skal lege hjemme hos min ven”, “Jeg har mødt en gruppe af drenge på stranden, jeg går med dem for at spille fodbold”, “Kan min ven Pablo komme hjem om eftermiddagen?”… Disse typer situationer gentages næsten dagligt, og de har fået mig til at indse, at mit barn vokser og ikke længere har brug for os ved hans side så meget som før.

11) Vores dybe samtaler

Hvis noget har karakteriseret denne sommer med hensyn til den foregående, er det de lange og dybe samtaler, vi har haft med min ældste søn, der er begyndt at udtrykke sin tvivl om forskellige aspekter af livet.

Og pludselig har jeg set mig chatte med et barn, der for et par somre siden var en baby, som han udrættede utrætteligt ved kysten, og i dag er han i stand til at føre næsten voksne samtaler. På hvilket tidspunkt er der sket en sådan ændring? Jeg undrer mig uheldigvis.

Sommerferier går meget, og når de bor med børn, bliver de en kasse med overraskelser fulde af unikke og uforglemmelige øjeblikke. Hvad har du haft?

Pixabay-fotos

Hos babyer og flere børn lider også post-ferie syndrom, hvordan kan vi hjælpe dem? Syv grunde til, at du skal lægge din mobiltelefon til side i sommer, syv tip til at gøre bilturen med din baby sjovere, vigtigheden af ​​at dele tid med vores børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *