Miss Cantine

Brev til min anden søn: ”Du gjorde mig ikke en mor for første gang, men du gjorde mig til en bedre mor”

Du har muligvis ikke så mange fotos som din søster, og det er heller ikke det nøjagtige øjeblik, hvor din første tand kom ud i en baby scrapbog, men det forbliver indgraveret i min hukommelse og i mit hjerte dit smukke ansigt, så snart du er født og Hver dag i dit liv med mig.

Uden din virksomheds gave ville min historie ikke give mening. Jeg vil have dig til at vide, hvor vigtig du er for mig. Derfor skriver jeg disse ord, fordi, Selvom du ikke blev mor for første gang, gør du mig til en bedre.

“Min kære søn”

De siger, at der ikke er noget mere vidunderligt end at være mor, og jeg er hundrede procent enig. Også at moderskab gør dig til et bedre menneske, og det er det bestemt. Hvad jeg med rette kan bekræfte, er, at jeg ikke ville have været den kvinde, jeg er uden jer to, mine børn.

Du kan ikke forestille dig, at du kan føle så meget kærlighed til en sådan lille person, indtil din søn er født. Og du elsker ham så meget, at du frygter at få en anden baby og ikke være i stand til at elske ham det samme. Uden tvivl en meningsløs frygt, fordi du fra det øjeblik, den fødes, føler dig den samme ubetingede og uendelige kærlighed. Det var det, jeg følte, da du blev født.

Jeg blev gravid med din søster uden at foregive, men da graviditetstesten var positiv, tøvede vi ikke et øjeblik for at vide, at vi ville være forældre. Og vi begynder at tænke på mulige navne og fejre det som den bedste nyhed i vores liv.

Vi var unge, og graviditeten gik glat, arbejdede indtil den sidste dag og nød vores liv som et par, opmærksom på, at når vores datter blev født, ville hun være centrum.

Jeg var i arbejde i næsten en dag, og din far adskiller sig ikke fra mig et øjeblik, men da han var meget bekymret med blodet, mistede han endda bevidstheden i fødestuen, mens han tog billeder af alt.

Og billederne af den nyfødte blev efterfulgt af mange flere, med venner og familie, i sengen, sovende, i klapvognen … Hvert minut i hans liv blev udødeliggjort.

Vi var så glade for din søster, og hun var så god, det tog os mange år at beslutte, at det var tid til at udvide familien.

Og da vi så, at tiden var inde, begyndte en af ​​de mest utrolige ture i mit liv. At tænke på, at jeg igen skulle blive mor, gjorde mig glad, men da et urinprøve et par uger senere bekræftede det, jeg allerede vidste, at du var på vej, begyndte jeg at hygge dig hvert sekund.

Jeg blev forelsket i hver ultralyd, hvor jeg så, hvordan du bevægede dig, hvordan du voksede og hvert mini-tøj, som jeg købte dig, drømmer hvor smuk du ville være sammen med dem på.

Og det er, at med din søster, vi ikke vidste før den tredje ultralyd, at jeg skulle blive en pige, men du lader dig se dine maskuline egenskaber i første trimester. Så vi var i stand til at forberede dine ting med den illusion, der involverede, og som far og jeg arbejdede i samme firma, vi tilbragte så meget tid som muligt sammen, taler om dig, hvordan du ville være, lave planer om de fire sammen …

Vi vidste allerede, hvordan det var at være forældre, og du fik os til at nyde faderskabet endnu mere med mere ro i sindet.

Det er sandt, at vi ikke deler din vent med familie og venner, som vi gjorde i din søsters graviditet, men ikke fordi vi ikke var stolte. Tværtimod! Vi ønskede at leve det i privatlivets fred og nyde dag til dag sammen, alene. Vi ønskede ikke at gå glip af en eneste detalje. Denne gang vidste vi, hvad vi havde, hvad der skulle komme (en anden fordel ved at være den anden).

Og den store dag kom, eller rettere om natten, fordi vi sov, da jeg indså, at du allerede ønskede at blive født. Mens far kørte mig til moderskab, indså vi, at vi ikke havde angivet dit navn. Vi ønskede, at det skulle være så perfekt, vi var ikke sikre på at ramme nogen af ​​dem, vi overvejede. Så vi blev enige om, at vi ville beslutte at møde dig. Og så skete det.

Alt var hurtigt og enkelt, og på mindre end to timer var du hos os. Før de satte dig i mine arme kunne jeg høre far udråbe: “Hvor smuk og perfekt han er!” og ser dig et sekund senere, kom de forventede ord ud af min mund: “Hej, Yago,” velkommen til vores familie. “

Og siden da altid sammen. Du græd stadig, da du kravlede op til mit bryst og begyndte at amme. Og så faldt du i søvn. Jeg springer stadig over tårer, da jeg kan huske, hvor godt jeg følte mig i disse magiske øjeblikke, så forskellige fra dem, jeg boede med din søster.

Hvert barn er unikt, jeg begyndte at opdage det, og jeg gør det stadig i dag.

Der var ingen frygt eller usikkerhed, kun lykke. Du var ved min side, sund og ingen ville adskille os, ikke engang at teste dig. Mor ville beskytte dig og elske dig.

Jeg er ikke, og jeg vil heller ikke være den samme som før jeg får børn

Mere tålmodighed og meget kærlighed

Det berømte ordsprog, der sikrer det “et andet barn multiplicerer ikke en mors arbejde, men tredobler det”, det er bestemt succes. Men der er ikke noget ordsprog eller sætning, der registrerer, at kærlighed og tålmodighed også formerer sig.

Det er rigtigt, at du ikke har så mange fotos, der er trykt på papir fra de første dage af livet som din søster, men jeg kan forsikre dig om, at jeg nød dem meget mere sammen med dig.

Kun far, Kenya, du og jeg, uden besøgende, der lærer hinanden at lære, hvordan man lever alle fire sammen.

Og det fik mig til at føle sig stærkere, bedre mor, uden at have brug for bedstemoren, som jeg konsulterede alle, da din søster blev født, fordi hun var bange for at såre hende, drukne hende i badekaret, at min mælk ikke ville fodre hende … Men hos dig var alt naturligt, let og jeg følte mig ikke overvældet, selvom jeg nu havde to børn.

17 sjove illustrationer, der viser forskellene mellem det første og det andet barn

Far og jeg delte din pleje, så jeg følte mig mindre træt og ville gå, rense, sove … noget der med min første baby var ‘næsten’ umulige missioner.

Fordi ja Siden du kom ind i vores liv lærte du mig kloge lektioner: nemlig delegering, fordi far vil og ved, hvordan man skal passe på dig; at have mere tålmodighed med din søster (fordi hun er en pige); ikke at foregive, at alt er perfekt (der er ingen perfekte familier); at slappe af og lære at nyde min baby uden at besøge lægen eller enhver smerte er en tragedie. Hvis du var syg, var det ikke min skyld. Jeg var en god mor. Børn bliver bare syge. Du gav mig sikkerhed for at passe bedre på dig.

Du fylder mit liv med farve

Og dagene gik, og vi nød alle dig. Din søster elskede dig og følte sig ikke engang jaloux. Far var ansvarlig for at demonstrere, at det var meget vigtigt i vores liv, mens jeg ammede (vores intime øjeblik, som kun jeg og jeg kunne dele).

Og du var sådan en munter baby, det var umuligt at blive vred på dig. Og den medfødte glæde var også mit frelseskort, da far blev syg og døde. I de første øjeblikke var jeg sikker på, at jeg ikke ville være i stand til at tage sig af dig alene, og igen kom du for at vise mig, at jeg havde forkert.

Med dig lærte jeg at slappe af og se ‘SpongeBob’ sidde ved siden af ​​dig, selvom huset ikke var samlet. at se tusindvis af ‘Toy Story’ og fortsætte med at nyde med hende; at lege på jorden og jage dig gennem parken, som om det var et barn mere; ikke at bekymre dig, hvis vi sprang over badetid eller sengetid; ikke at bekymre dig, fordi dit tøj var blevet snavset, og at andre troede, at hun var en dårlig mor … Og takket være dig og din lidenskab for dyr, adopterede vi Mangosín, den hund, der er en af ​​familien.

Fordi alt var anderledes

Og det er tydeligt, at du ikke er din søster, og jeg har aldrig nogensinde foregivet, at du var som hende. Og så var det fra starten, da vi besluttede, at vi ville stoppe med at være en familie på tre.

Med dig var graviditeten roligere, mere afslappet, jeg følte ikke frygt i hvert øjeblik, og jeg vidste, at du vokste godt inde i mig.

Jeg havde ikke brug for at læse barselbøger eller spørge andre mødre, om de ulemper, jeg følte, var normale. Faktisk var jeg ikke engang klar over dem, fordi din søster havde mig underholdt.

Lige når du tror, ​​du har mestret det, vises det andet barn, og du begynder forfra
Selvom det er sandt, at det at have en ældre datter gjort min krop mere træt, forsvandt alt, da jeg lå i sengen og følte du bevæge dig med energi inden i mig.

Fordi det var, hvordan du var, og du er: en urolig, morsom, glad person, der med et knus, et kys og et smil alle problemer forsvinder (selvom det kun er et øjeblik).

Du vil altid være mit frelsesbord i havet, min oase i ørkenen. Du er Yago, mit barn, mit andet barn og halvdelen af ​​mit hjerte. Selvom ja, det må erkendes, jeg har et hjerte, der er delt mellem de to, men kærligheden løber aldrig ud.

Så hvis du nogensinde savner dig selv, fordi der hjemme er der flere fotos af din søster end dine som børn, skal du huske, at det ikke er fordi jeg elsker dig mindre, eller at din barndom er mindre vigtig, men at jeg simpelthen har levet det anderledes og jeg har ikke brug for fotos, der minder mig om, hvor forbløffende du er, og hvor glad du gør mig.

Tak, fordi du gjorde mig til en bedre mor, siden du kom ind i mit liv. Fordi du var mit andet barn, skønt aldrig det andet i mit hjerte. Som jeg altid siger, emulerer du en af ​​dine yndlingsfilm: “Jeg elsker dig til uendeligt og videre”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *