Miss Cantine

Gennem fotografier viser børn de flere grunde til, at deres mødre bliver kritiseret

Som mødre og fædre skal vi tage hundreder af beslutninger, der vedrører vores børns pleje, opdragelse og velfærd. Nogle vil være lette, andre ikke så meget, og måske bliver mange af dem kritiseret af andre mennesker, hvilket får mange mødre til at føle sig skyldige.

Med den hensigt at vise, hvor latterligt nogle af de kritikker, vi modtager fra mødre, er, en fotograf holdt en fotoseanse, hvor børnene holder plakater, hvor de nævner årsagerne til, at deres mødre er blevet kritiseret.

Fotografen bag denne session lyder muligvis velkendt for dig, da det handler om Abbie Fox fra Foxy Photography, som vi tidligere har delt med andre sessioner som “Fed er bedst”, som hylder alle mødrene, der foder deres babyer, uanset hvis de giver brystet eller flasken.

Kom nu tilbage med en fotosession, der søger at hjælpe med at afslutte den berømte “mama shaming”, en handling, der beskæmmer eller kritiserer nogle mødres beslutninger om opdragelse af deres børn. Og selvom initiativer opstår for at afslutte den berømte og absurde krig mellem mødre, er der stadig mange ting, som hver kritiseres for.

Derfor har Abbie troet, at det er en god måde at være opmærksom på, hvor unødvendig og til tider latterlig denne kritik kan være at udtrykke dem med ord og vise dem gennem børnene til de mødre, der er blevet kritiseret.

Jeg blev født i fødsel derhjemme
Jeg er uddannet derhjemme
Mine forældre har fuldtidsjob, og jeg går med en babysitter
Jeg går stadig tilbage i bilen
Vores mor er en mor, der bliver hjemme

Med plakater i hænderne, hvilket de sætter sætninger, der angiver grundene til, at de er blevet generede eller kritiseret, børnene viser, at i slutningen af ​​alt gør hver af deres mødre det bedste, de kan.

Fordi de uddanner derhjemme, fordi de fortsætter med at tage deres ældre børn baglæns, fordi de ikke tvinger deres børn til at spise, hvis de ikke vil, fordi de ammede, indtil de var to år gamle, fordi de fodrede dem med formlen efter eget valg, fordi deres fortsatte træning i løbet af graviditet, og fordi de havde kejsersnit, er nogle af grundene vist på fotografierne.

Min mor løb maraton, mens jeg var gravid
De fodrede mig modermælk i en flaske, indtil jeg var et år gammel
Min mor sidder stadig bagerst i bilen ved siden af ​​mig
De foder mig med formel efter valg

Det komplette album kan ses på Abbies Facebook-side, hvor hun detaljeret forklarer sine grunde til denne fotosession:

I denne teknologiske verden, hvor vi tilbringer meget tid på Facebook og i online grupper af mødre, finder vi en ting hver dag: kritik af andre mødre. Folk siger, at det ikke sker mere, men at det er meget til stede og kan være brutalt. Da jeg var første gang mor, græd jeg efter ting, som folk fortalte mig, og de vigtigste skyldige var andre mødre. Hvorfor vi ikke alle kan komme sammen, er et spørgsmål, jeg stiller mig selv hele tiden.

Hvis vores børn er sunde, glade og blomstrende, hvem er så interesseret i, at vores forældremodeller er forskellige ?! Ja, der er ting, som jeg personligt aldrig ville gøre for min overbevisning, men jeg ved, at der er ting, jeg gør med mine børn, og at mine venner er forfærdelige.

Vi gør alle vores bedste for at holde disse små mennesker i live, mens vi opretholder vores helbredelse. Vi har alle vores forskelle i forældrerollen, og vi er nødt til at indse, at alle er opdrættet forskelligt, og at vi har forskellige værdier og ting, der er vigtige for os.

Vi er nødt til at sprede mere kærlighed omkring os. Så jeg mødte nogle af mine fantastiske klienter, og vi lavede denne fotosession. Hvert barn har en plakat af hvad der kan være et kontroversielt spørgsmål for nogen. Nej, vi dækker ikke alle emner. Dette var et projekt, der blev udført frivilligt, og jeg kunne ikke finde en person til at dække hvert af de emner, jeg ønskede. Sørg for at se hele albummet indtil slutningen.

Vi er alle elsket

Formålet med Abbie er det, der vises på dette sidste gruppefoto: “alle er elsket“. Hvert moder-barn er en verden og hvad der fungerer for nogle ikke fungerer for andreAf tusindogt årsager, herunder livsrytmen, hvert barns specifikke behov samt den enkelte families særlige situation.

Det vigtigste er at huske, at hver mor gør det, hun kan, ammer på den bedst mulige måde for hver af dem og vi bør ikke dømme eller kritisere hendes evne som mor blot fordi vi ikke matcher hendes beslutninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *