Miss Cantine

11 ting, som en mor, der forbliver derhjemme, skal du vide

Før jeg blev mor, var mine planer altid at arbejde uden for hjemmet efter at have fået børn. Da min datter blev født, ændrede alt sig. Jeg begyndte at føle ting, som jeg ikke følte før, tanker, som jeg ikke havde før og Jeg befandt mig i tvivl og spørgsmålstegn ved alle de planer, jeg havde lavet i mit hoved.

Jeg vendte tilbage til mit kontorjob, men jeg stoppede aldrig med at savne min datter eller følte mig dårligt ved ikke at være sammen med hende. Til sidst voksede den følelse så meget, at jeg sluttede med at opgive mit job, da hun blev et år gammel og blev en mor, der bliver hjemme.

Efter at have levet denne oplevelse, fordi jeg nu er en mor, der arbejder hjemmefra, mens min datter går på skole, vil jeg gerne dele 11 ting, som mødre, der bliver hjemme, har brug for, at andre ved.

Dette er vores job (og ikke på samme tid)

Mødrene der bliver hjemme for at passe børnene, vi er også arbejdende mødre. Vi modtager muligvis ikke en løn, men vores værdi som kvinder bør ikke minimeres, fordi vi vælger at blive hjemme med vores børn. At sige, at “vi ikke arbejder” er at forringe det, vi gør ved at blive hjemme hos vores børn.

Det er et stort ansvar

At pleje, fodre og beskytte vores baby er noget, som mødre får naturligt. Det er vores instinkt, der hjælper os med at vokse mere og mere i vores arbejde som mødre. Men det betyder ikke, at det er enkelt eller af lille betydning. At være mor og tage sig af et barn er et stort ansvar, fordi en anden persons liv afhænger helt af os.

Der er virkelig svære dage

At være hjemme med dine børn er en glæde, vi er nødt til at leve i forreste række alle de øjeblikke med vækst og selvopdagelse, at vores babyer lever, når de udvikler sig. men ligesom der er meget gode og gode dage, er der også vanskelige dage, der føles tunge og at vi gerne vil være færdig med at starte forfra igen næste dag.

Nogle gange føler vi os alene

Ja, vi er altid ledsaget af vores børn. Men mennesket er selskabeligt af natur, og som kvinder er vi også nødt til at tale og tilbringe tid med andre voksne (eller i det mindste ved de allerede, hvordan de skal tale, og vi kan føre en samtale). At blive hjemme med børn giver os dage, hvor der altid er noget at gøre, men det kan være meget ensomt.

Vi har ingen fritid – de er ikke ferie

Mange menneskers reaktion på at vide, at en mor forbliver hjemme med børn, er normalt en: “Hvor heldig! Sikker på at du hviler meget“, fordi de tror, ​​at vi ikke gør noget. Men dette kunne ikke være længere væk fra sandheden. At bo hjemme er faktisk ikke en ferie, det er det modsatte af at have ferier, fordi arbejdet derhjemme og med børn aldrig slutter, og her er der ingen tidsplan, hvor “vores dag” slutter.

Vi vil gerne blive kaldt lejlighedsvis

Dette går hånd i hånd med den følelse af ensomhed, der undertiden invaderer os. Vi ved, at vores venner og bekendte har andre opgaver og problemer at tage sig af, men det ville være godt, hvis det fra tid til anden er det, og ikke kun vi, der gør vores bedste for at opretholde kommunikationen. Et opkald eller besked fra tid til anden ville hjælpe os med at minde os selv om, at vi ikke er alene.

Vi tror ikke, at vi er bedre mødre

Nogle mennesker tror, ​​at mødre, der bliver hjemme, tænker bedre end dem, der fortsætter deres arbejdsliv efter at have fået børn. Men virkelig, ingen af ​​dem er bedre end den anden. Alle gør tingene, som de fungerer bedst for hende og hendes familie, og personligt synes jeg, der ikke engang er et sammenligningspunkt mellem dem. Vi gør alle det utroligt.

Ni mødre, der er glade for at have afsluttet deres job og bliver hjemme med deres børn

Nogle gange har vi brug for en pause

Som jeg nævnte, er de ikke ferier, og selvom det at have et barn er et af verdens største glæder, vi har også brug for en pause. En gratis eftermiddag, en dag til at tage en lur på tre eller fire timer, er små ting, der ville gøre os meget glade.

Nogle gange ved vi ikke, hvilken dag det er

At være “lige” hver dag, uden rutinemæssige ændringer eller uden en fast kontor- eller kontorplan, er det normalt, at vi undertiden bliver forvirrede og ikke ved, hvilken dag vi er. Vi kan glemme kompromiser eller blive forvirrede, og vi beskylder stort set de berømte “mumier” eller mødres amnesi.

Ja, vi ved, at vi er heldige

En af de kommentarer, jeg fik mest, da folk fik at vide, at jeg havde givet op til at blive hjemme hos min datter, var at fortælle mig, hvor heldig hun var. Vi ved, at vi er, vi ved, at der er mødre, der ønsker, at de kunne blive hjemme og nyde deres børn på alle tidspunkter, og af samme grund, Vi er taknemmelige for at have denne mulighed.

Vi ville gøre det igen uden tøven

At være hjemme med børn kan være udmattende og forlade os uden et frit minut for os, samt isolere os lidt fra de mennesker, vi plejede at hyppige. men uden tvivl ville vi gøre det igen uden tøven.

fordi at være en mor der bliver hjemme er en unik oplevelse, og det er fuld af øjeblikke, der forbliver for evigt i vores hjerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *