Miss Cantine

Moderskabets “Jeg aldrig”: hvad du sagde, du ikke ville gøre, men nu når du har børn …

Du sagde intet tv indtil 3 år. Du sagde, at du ikke ville være den slags mor, der … Du sagde en masse ting, men så ankom din søn, og du spiste dine ord én efter én. Moderskab er plaget for mange af os med de vidunderlige ”jeg aldrig” som derefter giver os overalt. Hvis du også sagde, at A, men så gjorde du B, rolig ikke, tilmeld dig klubben, vi er mange.

Jeg vil aldrig lade dem spise i bilen. Jeg vil aldrig lade mine børn plette tøj på gaden. Jeg har aldrig …

Jeg aldrig. Åh, hvilke to smukke ord … og hvor dårlige de ved, når du skal spise dem, tre år senere, når du efter fire timers rejse i bil ikke ved, hvad du skal gøre med børnene.

Og ja, du lader dem spise uanset hvad. Og ja, de bliver farvede. Og du ankommer til det store hotel deluxe fuld af kræketer og plagede deres skjorter af “medaljer” og lamper.

Hvis CSI skulle analysere din bil vi bør advare dem om ikke at tænde for det ultraviolette lys, de bruger, hvis de ikke ønsker at blive blinde. Fordi ja, din bil er plaget med organisk affald. Og af jorden. Og af ting, du ikke ønsker at vide, hvad de er.

Før vi bliver mødre, siger vi mange ting. Når de er babyer, siger vi mange ting. Når de er børn, siger vi mange ting… Og når de går på scenen er der ting, stolthed og sammenhæng, der føles godt, vi overholder og andre, der simpelthen ikke gør det.

Men du er ikke alene. Senere kan du læse “jeg aldrig” fra andre mødre.

En lille teori …

Mennesker har brug for at tilpasse sig miljøet og etablere sig forventninger, udvikle ideer på forhånd. Dette betyder, at vi for eksempel har overlevet mammuterne: hvis man ikke forventer det, hvis han forlader hulen, når de er bicharraco de er i omgivelserne, de efterlader mere planita end en kompress, og der ender dens eksistens.

I moderne tid Vi gør fortsat disse små ting. For eksempel, hvis du har et jobsamtale dage før du forestiller dig, hvordan det vil være, som en måde at berolige dine nerver lidt og forberede dig selv.

Med moderskab er det det samme: som det er en så brutal ændring i den ene, så begynder vi at forberede os projicerer, hvad vi vil, og hvad vi ikke ønsker at gøre, hvordan vi ser ud som mødre, hvilken slags opdragelse ønsker vi at udvikle …

Mor: du gør ikke det forkert, simpelthen kan moderskab undertiden være meget hårdt

Det er smukt Er nyttigt Hvis det passer dig. Det er sædvanligt.

Hvad der også er sædvanligt er, at denne idé, den plan, som du udarbejdede, skal du ikke opfylde den sådan, siger 100%.

“Jeg aldrig” af ti mødre

Måske vil dine ideer og principper blive opfyldt. Du har måske det meget klart, og at alt gik som forventet … Men hvis ikke, hvis der er ting, der er og ting, der er lysår væk fra dit udgangspunkt, skal du fortsætte med at læse, fordi du vil se, at du ikke er alene i dette “hvor Jeg sagde, jeg siger, jeg siger Diego. ”

Amelia, 34 år gammel. 2 børn Jeg vil aldrig lade mine børn se tv før 2 år … Hej TV! Tak tv! De har set det, og de ser det, når jeg f.eks. Har brug for at lave mad, at det med dem i midten er virkelig umuligt. For at trøste os, da de var yngre, det, vi lagde i dem, var de programmer, der skulle stimulere dem … Nu griner jeg af disse programmer, men se, det er hvad vi gjorde. Det er det

Sandra. 45 år 1 datter Jeg er dronningen af ​​”jeg aldrig” i moderskabet, jeg tror, ​​jeg har haft dem alle, og jeg har brudt dem alle sammen:
* Før: så snart jeg kan gå til dit værelse og Estivill-metoden. Efter: Estivill kommer ikke ind i mit hus, og jeg samler indtil preteen.
* Før: Jeg leder efter en deltidsskole, der skal forene. Efter: Jeg reducerer arbejdstiden og ser efter centre med kontinuerlig arbejdstid.
* Før: Jeg vil have en stor familie. Så: se med nok.

13 fantastiske illustrationer om colecho, som du vil føle dig identificeret med

Carol. 38 år 2 børn Jeg overvejede ikke at få børn … så jeg har kun en “jeg aldrig”, men uopfyldt ved den store dør. Mine venner troede ikke på det, da jeg sagde, at jeg var gravid. Og så glad, hej.

Raquel. 32 år To døtre Jeg vil aldrig tale sværger foran mine børn. Nå, jeg kan ikke sverge ord her, men kom nu, jeg sagde en masse niceties foran dem. De slipper for mig. Meget meget.

Claudia. 37 år 1 barn. Jeg sagde, at jeg aldrig vil fortælle løgne som “Tag den hurtige juice, at vitaminerne er væk”, “Lad ikke bade efter at have spist, at din fordøjelse er skåret”, “Gå ikke barfodet, så får din hals ondt” … Nå Se, jeg ved, det er en løgn, men jeg siger det hele. Alt.

13 “moderfraser”, som du svor aldrig at sige, men som du endelig gentog med dine børn

Gloria. 41 år 1 barn. Jeg inkluderede næsten alle de principper, jeg havde før jeg var mor. For eksempel:
* Trin til at give tit … Nå vi var 4 år.
* Trin til at sove på mit værelse. Colecho indtil 5.
* Jeg tager dig ikke med i dagpleje. Jeg påpegede, da jeg var halvandet år.
* Jeg vil aldrig holde op med at hæle. Hvad giver de til hæle.

Marina. 35 år 1 datter Baby Einstein kom til at ramme mit ansigt med mit løfte om intet tv, da jeg var lille. Jeg var nødt til at tage et brusebad eller gå på badeværelset alene, og det var den eneste måde. Selvom nogle gange ikke engang med dette kunne.

Elena. 46 år 1 datter. Jeg vil være en snoet, liberal mor … Jeg er min far. Igualita. En carca Det er, hvad det er.

Vero. 30 år 2 børn Jeg læste alt om moderskab, bøger, blogs … Jeg havde alt meget klart. Nå i går så de to timer med Peppa Pig, jeg var helt forældet og den tid tjente til at trække vejret … og overleve. Og se, jeg bråkar ikke længere.

Mary. 40 år 2 børn Jeg har sprunget absolut over ”jeg aldrig” før jeg blev mor: * de vil ikke se tv før to år, jeg går ikke i skole … * Jeg har slugt mine ord meget rig.

Når tingene ikke går som planlagt: syv tilfælde af forventning vs. virkelighed, når du har børn

Og der sker intet

Som jeg sagde i starten, er dette ved at udarbejde planer og teorier mest normalt, på samme måde som det er indse, at en del af det, du havde i tankerne i dag, ikke fungerer for dig.

til forhindre sammenstødet mellem vores forventninger og virkelighed få os til at føle os dårlige, påvirke os, når vi vurderer vores moderskab (og endda os selv), det er vigtigt, at du er fleksibel, at du accepterer ændringerne, at du forstår, at ting går ikke altid som vi forventede, men det er ikke dårligtfor intet

Moderskab vil få os til at konstant ændre, sådan fungerer det, fordi det er en rolle, som vi ikke har udviklet før, fordi de er faser, hvor vi ikke har været før …

Eller endda, selvom vi allerede har fået et barn i den alder, når den anden kommer, vil tingene ikke nødvendigvis være de samme. Hvad der arbejdede med den anden, bliver dødelig og Rør ved roret og skift kursus. Og der sker intet.

Forskelligt er ikke dårligt. Nøglen er som sagt at være klar over, at vores ideer, vores planer er der for at have en horisontlinje at gå til, en lovgivningsmæssig ramme, som man skal handle med en vis sammenhæng, men …

Men det er meget sandsynligt, at når vi går ad vejen, indser vi, at vores behov, vores børns behov, er andre, eller det er dem, som vi ikke havde forventet. Hvad kan vi gøre? Skift derefter chippen og tilpass. Og fortsæt med at gå, fra din hånd, til det ukendte, og griner af os selv, som er den sundeste ting i verden.

Som du kan se, er du ikke den eneste. Moderskab er fuld af “jeg aldrig” og kommer ikke kun med ideer, du havde før du var mor, nej: denne fest slutter aldrig, for når de er børn, begynder du med dine teorier for når de er teenagere … Og når den tid kommer, som nu, vil du helt sikkert spise dine ord. Nyd det … og grin.

Fotos: Unsplash.com

De syv ting, jeg ikke kan tro, jeg har gjort som far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *