Miss Cantine

Ring til dine venner! Ifølge en undersøgelse hjælper det med at forbedre dine børns kognitive udvikling at have dem, når du er mor

Før jeg blev mor, vidste jeg absolut intet om moderskab. Selv nu med min fire-årige datter betragter jeg mig stadig som en uerfaren rookie til de fleste forældrespørgsmål og alt hvad dette indebærer. Men der er en ting, jeg ved: At være mor er lettere, hvis du har en stamme, og derudover synes jeg, det giver mange fordele.

Men hvis du ikke tror mig, lad videnskaben forklare det for dig: en ny undersøgelse fandt det At have venner, når du er mor, hjælper med at forbedre dine børns kognitive udvikling. Vi deler dig hvorfor.

Hvorfor det er vigtigt at have venner, når du er mor

Før jeg deler undersøgelsen og dens resultater, vil jeg gerne forklare lidt hvorfor jeg betragter det som meget vigtigt for mødre at have nære venner. Jeg ved, at moderskab tester mange ting, og en af ​​dem er det venskab, vi har med nogle mennesker.

Det er ikke ualmindeligt, at når vi bliver mor, mister vi nogle venner, fordi vores tempo i livet ændrer sig og nogle gange får en ændring som denne os til at distancere os fra mennesker. Men det betyder ikke, at vi er alene, eller at vi ikke kan få nye venner.

Faktisk tror jeg, at moderskab er en perfekt mulighed for at prøve at møde nye mennesker, som muligvis er i stand til at forstå vores nye livsrytme lidt mere. Jeg præciserer, at dette ikke betyder, at hvis vi har venner uden børn, fortsætter vi ikke med at opretholde venskab (faktisk har det mange fordele at have dem!), men når vi har venner, der også er mødre, er der mange positive ting for os.

På den ene side vi har med hvem vi kan dele alle eventyr og misadventures af denne fantastiske oplevelse kaldet barsel, fra vores tvivl og frygt, til de øjeblikke af usikkerhed, som når vi føler, at vi mister lidt af vores identitet ved at blive mødre.

Men ud over at være en stor følelsesmæssig støtte, At have venner, når du er mor, hjælper dig med at føle dig lidt mindre underlig, skør eller alene. For dem vil det for eksempel ikke synes underligt at fortælle dem om de sjældne ting, som kun mødre sker med os, og at folk uden børn ikke forstår, og de vil heller ikke føle væmmelse, når du taler om bøernes bæv, slim eller opkast.

Generelt gør det at have venner, når du er en mor, alt lettere, at den følelsesmæssige byrde er lettere, når du føler dig forstået, og at du har nogen til at losse lidt af den stress, som kun blandt mødre forstår. Men med denne nye undersøgelse indser vi det Fordelene ved at have venner er ikke kun for os, men også for vores børn.

Undersøgelsen

Undersøgelsen blev offentliggjort i JAMA-magasinet og analyserede informationerne fra mere end 1.000 familier og undersøgte den sociale cirkel for hver af dem. Ifølge undersøgelsen har hver mor i gennemsnit 3,5 “sociale understøttelser”.

Det blev fundet jo større antal venner eller “social støtte”, deres børn opnåede bedre resultater i test af tidlig kognitiv udviklingmens deres børn fik en lavere score for dem, der havde færre venner eller ikke havde nogen.

I et interview til Reuters forklarer studieforsker og medforfatter Kaja LeWinn, hvorfor dette sker:

Uden for familiesammenhæng har mødre med bredere sociale netværk muligheden for at have nogle ressourcer til rådighed, der hjælper dem med at minimere nogle af de byrder, der er forbundet med forældreskab”siger han.

Hun kommenterer for eksempel, at dette ikke kun refererer til fysisk støtte med visse aktiviteter eller opgaver, såsom at passe børn, når de er syge eller hjælpe med at tage dem fra et sted til et andet i deres bil, men også til følelsesmæssig og mental støtte, noget, som mødre har brug for meget.

Og at have nogen at tale med, slukke for damp og endda modtage et kram, er noget, der kan gøre en stor forskel hos mødre. Ved at have følelsesmæssig støtte Det reducerer stress og forbedrer mødres mentale sundhed, som er positivt forbundet med børns kognitive udvikling.

Min oplevelse

Ved en eller anden lejlighed delte jeg min oplevelse af at være den eneste i min gruppe af venner, der allerede er en mor, hvor jeg talte om fordele og ulemper, som denne situation havde for mig. På den ene side er det dejligt at være den første, der får børn, fordi alt er nyt og overraskende for alle, men på den anden side koster det undertiden lidt at tale om visse problemer, fordi de ikke har levet dem.

Sådan finder du andre mødre, når du er den eneste i din gruppe af venner med børn

Og selvom mine venner, som er fysisk tæt, ikke er mødre, har jeg meget gode venner med børn i andre byer, og som jeg har tilknyttet mig takket være min blog og sociale netværk. Jeg har allerede haft heldet at møde dem personligt og styrke vores venskab ved at devirualisere det, og jeg må sige, at Selvom du er væk, overskrider din virksomhed og support afstand.

Så med eller uden børn er det at have venner noget, der gør mig meget glad, fordi jeg ved, at jeg har mennesker tæt på mig, der holder af mit velvære, og som hjælper mig til at have øjeblikke af stress og distraktion, hvor Jeg glemmer rutinen i et par minutter og nyder øjeblikket. Nå, hvis det at se og tale med mine venner også hjælper min datter med at udvikle sig, ja, hvad er et under, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *