Miss Cantine

De ni grunde til, at jeg hver dag takker for mit moderskab

Det er ikke et emne: moderskab ændrer dit liv, ændre dine prioriteter og opdag en ny måde at se verden på. At være mor er en rigtig gave og sandsynligvis den mest vidunderlige ting, som livet har i vente for os.

Derfor tror jeg, det aldrig gør ondt at stoppe for at reflektere og værdsætte, hvad moderskabet betyder for os. I dag vil jeg udføre den refleksionsøvelse og at takke for, hvad mine børn giver mig og opdager hver dag. Tør du gøre det samme?

1) Jeg har kendt en anden måde at elske på

Gennem hele livet vi lærer at kende mange former for kærlighed. Kærligheden til nogle forældre, til nogle brødre, til en god ven, til et par, den tilsvarende eller ubesvarede kærlighed … Alle sammen på en eller anden måde markerer os og efterlader et præg på vores hjerter.

Men da jeg blev mor, opdagede jeg en ny måde at elske på. Det var som en overvældende orkan, der blev født fra min tarm i samme øjeblik Jeg så min baby for første gang.

En ren, særlig kærlighed, forskellig fra alt det, man kender. En intens kærlighed, der vokser hver dag og ser ud til at have nogen ende.

men den mest overraskende ting kom, da min anden datter blev født og den kærlighed, jeg følte for hende, ødelagde den frygt, jeg havde under graviditeten, i tilfælde af, at jeg ikke kunne elske hende så meget som mit første barn. Og det var da jeg indså det en mors hjerte er enormt, og at han er i stand til at huse og tilbyde ubegrænset kærlighed til alle sine børn. Fordi en mors kærlighed ikke deler sig, men formerer sig.

2) Jeg har lært at værdsætte ting

Med tre børn derhjemme værdsætter jeg tavshed meget mere, men jeg værdsætter også oprør, når nogen er blevet syg og slukket og begynder at komme sig. Jeg sætter pris på et varmt brusebad uden afbrydelser, sov aftenturen, lidt afslappende tid eller læser en god bog, når mine børn tillader det.

Moderskab har lært mig at værdsætte en masse ting, der tidligere gik ubemærket hen i min dag til dag, men hvis der er noget, som jeg værdsætter nu mere end nogensinde, er min mors kærlighed, kræfter og engagement.

Det er aldrig for sent at sætte pris på det, vi har, og tak for det!

3) Hver dag opdager jeg nye detaljer om verden

Efter at have været mor, indså jeg, at efteråret er vidunderligt og fuld af sanselige nuancer, farver og lugt, som jeg ikke havde set før. Jeg har også opdaget, at vinteren kan være meget sjov; hoppe vandpytter, se på himlen, når det regner, og føl dråberne befugter mit ansigt. Og hvad fortæller du mig om forår og sommer? Så mange blomster, så meget lys, så mange “bugs” at se nøje …

Jeg har også opdaget, at skyerne ligner bomuldsgodis og har overraskende former, jeg har talt mine små stjerner på himlen en sommeraften, og jeg har observeret julelysene i gaderne med glødende øjne.

Fordi at se på verden gennem mine børns øjne er det mest vidunderlige, jeg kan gøre, siden Det giver mig mulighed for at opdage skjulte detaljer og værdsætte tingens sande skønhed.

4) Jeg genoplever min barndom i mange øjeblikke

Takket være mine børn har jeg været et barn igen. Den smukke fase i mit liv, som Jeg kan huske så meget, og hvor meget lykke han gav mig, er igen til stede i mange øjeblikke af min dag til dag.

Og pludselig finder jeg mig begejstret at se en tegneseriefilm med mine børn, danse til lyden af ​​børnesange, lave sandkast eller kaste mig ned i en parkrutsch ved siden af ​​dem. Det er så sjovt at føle disse følelser igen!

5) Jeg griner højt hver dag

Det siger de latter er liv, det er helbred, og det forynger huden, så jeg takker mine børn for at få mine dage til at gå med latter og smil.

Jeg smiler uden at blive set, når de har gjort noget forkert, eller når de siger noget upassende, men med den naturlighed, der kendetegner alle børn. Jeg griner højt, når de kommer til min seng om morgenen og de vækker mig med kildetræk og kys. Og jeg griner konstant med forekomsten af ​​min lille søn, hans filtre og hans vidunderlige to år.

6) Jeg mangler aldrig kys og knus

Hvis jeg har haft en dårlig dag, eller jeg er trist eller vred over de nyheder, de har givet mig, mine børn hjælper mig med at glemme det Med dine kys og knus. Fordi et barns følsomhed og empati er noget usædvanligt og unikt, og når de er klar over, at der sker noget med mig, giver de mig deres “bjørneklemmer” eller deres “gnomekyss”, som de kalder det.

Og så opstår magien, og problemerne forsvinder et øjeblik!

7) Jeg er aldrig alene

Med tre børn derhjemme, Latter, dumhed og sjov er altid garanteret. Der er også en mangel på musik i form af børnesange, der nynner til enhver tid. Det er umuligt at føle sig alene og lykke oversvømmer hvert hjørne!

8) Jeg er stærkere end jeg troede

Moderskab har fået mig til at indse, at jeg er stærkere, end jeg troede, og jeg takker mine børn dybt for “super kræfter” der får mig til at føle mig.

Jeg indså, at jeg var meget stærk da jeg så på beholderen med de 320 heparinsprøjter, som jeg måtte stikke under graviditet og fødsel. Jeg vidste også, at jeg var stærkere, end jeg forestillede mig, første gang jeg rejste mig efter min kejsersnit for at passe min baby, eller når jeg kæmpede for amning, da jeg aldrig havde troet, at jeg nogensinde kunne kæmpe for noget.

Moderskab får mig til at føle sig stærk, kraftig og stolt af min krop for at have givet liv og af mine bryster for at have opdraget mine tre børn.

9) Jeg takker livet for at have været i stand til at opfylde min drøm

At være mor har ikke været en rosesti for mig, og på et tidspunkt kom jeg til at tænke på det Jeg kunne aldrig gøre drømmen til virkelighed der havde ledsaget mig næsten siden barndommen.

Jeg har haft tre høje risiko graviditeter og tre svangerskabstab. Jeg har en misdannelse i livmoderen og rørene og en blodkoagulationsforstyrrelse kaldet thrombophil. Jeg har haft tre C-sektioner og mange fysiske problemer afledt af dem.

Men på trods af alt,Jeg kan ikke være mere taknemmelig for livet for alt det, der har givet mig og for alt hvad der har fået mig til at gå. For selv om det har været en vej fuld af forhindringer, ville jeg rejse tusind gange mere for at møde dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *