Miss Cantine

Virkeligheden af ​​den manglende opmærksomhed og pleje af mødre i fødslen, i et indlæg, der er blevet viralt

Jeg har altid troet, at intet virkelig og fuldstændigt kan forberede dig til at blive mor. Vi kan læse utallige bøger, magasiner, blogs eller websteder, lære og kende alle teorier, råd og forslag om at være førstegangsmor, men når tiden er inde til sandheden og de giver os vores baby kan ting være meget anderledes og mere forvirrende end vi forestillede os.

Under graviditet får vi alle former for opmærksomhed og pleje, men når babyen fødes, går mødrene i baggrunden. En mor, der reflekterer efter at have fået sine børn, deler i en ærlig og følsom publikation, den manglende pleje af mødre i fødslen.

Jeg husker det En af de første ting, som jeg tænkte, da vi vendte hjem efter hospitalet med min nyfødte datter var: “Og nu?. Jeg må tilstå, jeg var rædselsslagen. Jeg var meget bange for at gøre noget forkert, eller at der var en situation, hvor jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle handle.

Heldigvis støttede min familie mig altid, og jeg modtog god rådgivning fra dem, der allerede var mødre. Men når jeg så det i bagfra og efterladte, at jeg havde dem, disse første uger og måneder efter at blive mor, kan være en reel udfordring.

Og nu skal du ikke kun passe på din baby, du skal også se selv, men som vist i det indlæg, som jeg vil dele i dag, den opmærksomhed, vi fik under graviditeten, fokuserer nu fuldstændigt på babyen.

Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting, selvfølgelig har en baby brug for opmærksomhed og pleje! Men vi har glemt noget: Mor betyder også noget, og hun har også brug for denne opmærksomhed og pleje, især under fødselen, et af de mest sårbare og følsomme stadier i mødre liv.

Og Anneliese Lawton, moren, der skrev publikationen hvor han taler om virkeligheden om den lille opmærksomhed, der gives mødre i fødselen, forklarer det på en stærk og klar måde:

Efter at mine børn blev født, var der aftaler.

At kontrollere dit brystgreb.

At kontrollere din vægt.

At kontrollere din hørelse.

For at kontrollere hudens farve og se efter symptomer på gulsot.

Der var aftaler.

Der var anmeldelser og punkteringer.

Hans velbefindende var en prioritet.

Jeg vil sige, at når det gælder vores sundhedssystem, blev de meget godt taget hånd om.

Og så var der mig.

En første gang mor uden idé om noget.

Betændt, blødende og syet.

Sendt hjem med nogle smertestillende midler og afføringsmidler.

Kastet ind i moderskab med forventning om, at mine instinkter ville komme alene.

At jeg ville vide, hvordan man skal tackle kolik og natbilleder.

At amning ville komme som planlagt naturen.

At min mand ville identificere min nedstigning til depression.

At jeg ville vide, hvordan jeg kan leve i min nye og meget underlige krop.

At min mave ikke ville få mig til at føle mig forfærdelig.

Og at mit sind ikke ville få mig til at føle mig mindre, end jeg havde fortjent.

Ingen kontrollerede mig.

Ingen gav mig et fladt dæk.

Ingen kontrollerede mine suturer, min helbredelse eller helbredelse før otte uger efter fødslen.

Og selv da var det en klap bagpå, og de sendte mig hjem.

Vores verden glemmer mødre.

Vi glider gennem revnerne.

Vi bliver baggrundsstøj.

Og ved at vi lærer vores rolle … vores plads i familiens enhed … være altid den sidste.

Venner, vi kan ikke forlade mødre sidst.

Vores babyer har brug for os.

At være sund

At vide, at vi er værdifulde.

At vide, at moderskab, selvom noget naturligt, undertiden kan føles som den mindre naturlige rolle i vores liv.

Og det fortjener opmærksomhed.

At mødre fortjener opmærksomhed.

Vi har brug for, at vores verden skal passe os, på samme måde som den bekymrer sig om ti fingre med friske hænder og ti fingre med friske fødder.

Vi er nødt til at blive set.

Vi er nødt til at blive hørt.

Vi har ikke kun brug for nogen til at spørge os, hvis vi har det godt, men for at tjekke fra tid til anden for at sikre os, at vi har det.

Vi er ikke kun en livmoder.

Vi er ikke kun en livline for en ny og dyrebar sjæl.

Vi er mødre

Og vi har brug for nogen til også at sørge for, at vi har det godt.

Annelieses indlæg er ikke kun blevet viraliseret af den vigtige besked om den manglende opmærksomhed og opfølgning, som vi mødre får efter at have fået en baby, men fordi tusinder af kvinder har identificeret sig med hver af deres ord.

Måske er der dem, der tror, ​​at fordi vi er voksne, er vi allerede i stand til at tage os af os selv eller indse, når noget er galt, men det er ikke altid tilfældet. faktisk, Postpartum er et af de mest forvirrende og mørke stadier, vi kan leve som kvinder. Naturligvis er det ikke tilfældet for hver eneste kvinde lever det anderledes, men mange gør det.

“Min krop føles ødelagt”: den barske virkelighed af en mors fødsel 48 timer efter fødslen

Lad os tænke lidt over Alt, hvad vi lever efter fødsel: transformation af vores krop, pleje (uden tidligere erfaring) af en nyfødt, den totale ændring af rutine, mangel på hvile, ubehag i vores krop efter at have gennemgået en fødsel eller kejsersnit for at møde vores nye identitet, som Det er lige begyndt at danne sig, og listen fortsætter og fortsætter.

Er det ikke så at forvente, at nogen spørger os, hvordan vi har det, hvordan vi har det, og at de så ofte sørger for, at vi har det godt? Forestil dig et øjeblik, hvor anderledes postpartum ville være, hvis mødrene fik pleje svarende til dem, som en baby modtager.

Kære nyere mor: moderskab er ikke som fødsel

Vi kunne tale om bedre og lettere overgange til moderskab, måske endda med tvivl om førstegangsmor, men uden så mange frygt og usikkerhed. Vi kunne forhindre debut af depression eller postpartum-angst, der arbejder med forebyggelse af disse, når de foretager medicinsk kontrol af mødrene fra tid til anden.

Heldigvis taler flere og flere mødre offentligt om deres depression og angst og hjælper andre kvinder med ikke at føle sig alene eller skyldige for at have det dårligt, når resten af ​​verden antager, at du skal føle sig strålende af lykke.

Ja, mere opmærksomhed og pleje er nødvendig for mødre under fødslen. Og hvis medicinsk personale ikke har kravet eller forpligtelsen til at give dem på samme måde, som de gør med en baby, så lad os gøre det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *