Miss Cantine

Det foretrukne vuggevise min søn og jeg vil altid huske: 15 sange til at sove din baby

Ved at blive forældre fortsætter vi alle med traditionen for at nynne eller synge for vores børn med sødme, så de falder i søvn. Nanas har en kraftig beroligende effekt på små; Dens gentagne rytme, bløde lyde og melodier uden for mange lydstyrkeændringer hjælper med at slappe af de fleste babyer. Selvom mange af dem ikke er strengt barnepiger, er det sange, som forældrene kan lide, og de synger for deres børn, men de er ikke de typiske vuggevise, som vi alle kender.

Redaktørerne af babyer og mere og resten af ​​gruppen har samlet nogle af vores foretrukne barnepiger, dem, som vores børn og vi altid vil huske, fra traditionelle vuggevise til moderne sange med en særlig betydning for os, at vi er blevet nanas. Hvad er den foretrukne vuggevise for dig, som du altid vil huske?

‘Morgenerne’

En traditionel mexicansk vuggevise, der er gået fra generation til generation, og at selv om det er en fødselsdagssang, er den også blevet en klassisk babysitter til børn. Det er den, der bedst kan huske en af ​​vores kolleger, Oscar Bouzo: “Det er specielt, fordi min mor sang den med den stemme, så sød den har.”

brev:

Dette er morgenerne
som kong David sang.
Til smukke piger
Vi synger dem for dig.

Vågn op, min gode, våg op;
Se, det er allerede gået op.
De små fugle synger allerede;
Månen er allerede skjult.

Hvor smuk er morgendagen
når jeg kommer til at hilse på dig;
vi kommer alle med glæde
og glæde at lykønske dig.

Dagen du blev født
Alle blomster blev født
På dåbstakken
Nightingales sang.

Det er allerede gryende
Allerede dagslys gav os
Stå op i morgen
Se, det er allerede gået op.

Jeg vil gerne være ensom
for at komme ind gennem dit vindue
og sig god morgen
læg dig på din seng

Jeg vil gerne være en San Juan
Jeg vil gerne være en San Pedro
at komme og sige hej
med himmelens musik

Det er allerede gryende
og i dagslys gav han os
stå op i morgen
Se, det er allerede gået op.

‘Kærlighed plejer mig’

Rockekongens mytiske romantiske sang kan også blive en mindeværdig vuggevise.

Pedro Santamaría: “Min kone sang for dem, mens hun var i maven ‘Love me tender’, og i dag (fem og tre år gammel) beder de stadig mor om at synge lidt for at sove.”

‘The Rhythm of the Garage’ af Loquillo Y Trogloditas

Der er forældre, der ikke laver traditionelle barnepiger og synger deres børn deres yndlingssange, men i en stille version. Vores ledsager María tyede til ‘El Ritmo Del Garaje’ af Loquillo, ‘Corazon Partío’, af Alejandro Sanz eller ‘Déjame’, af Los Secretos.

‘Corazon Partío’, af Alejandro Sanz

‘Forlad mig’ fra Los Secretos

María Llanos: “Jeg kunne ikke lide de sædvanlige babysittere, så jeg skiftede efter ting, som jeg kunne lide, og som jeg troede, de kunne lide. De var specielle, fordi de var iørefaldende og havde små ting, som de forstod. Min ældste datter sovnet og kiggede på hende, men den lille pige at det var et jordskælv, der blev roet, fordi han kendte dem, og det gav dem sikkerhed og fred … Han havde glemt Grønland af zombierne. Han sang også det. Det var meget svært at sove. “

‘Sov mit barn’ på galicisk

Den traditionelle nana lyder endnu sødere på galicisk. Det er en af ​​de minder, som vores partner Silvia har, og underligt ikke fordi hendes forældre vil synge det.

Silvia Díaz: “Jeg kan huske en babysitter, som vores børnehagelærer sang, da vi skulle tage en lur. Hun ville være 4 år eller deromkring ..”

Opmærksomhed på dette smuk nana på galicisk fra bogalbumet “Non hai berce coma o colo” (19 euro på Amazon).

‘Arror min dreng’

Og selvfølgelig husker Silvia også den klassiske Arroró på spansk med en version, der ikke taler om ‘kokosnødder’, der tager børn, men med en mere moderne og mindre dramatiske tekst.

brev:

Min dreng livredd,
min sol rasede
bange stykke
af mit hjerte

denne søde dreng
du vil sove
og den useriøse drøm
vil ikke komme

denne søde dreng
der blev født om natten
han vil blive taget
at køre

Denne søde dreng
han vil allerede sove;
gør ham til vuggen
af rose og jasmin.

Min dreng livredd,
min sol rasede
falde i søvn stykke
af mit hjerte

‘Captain Tapon’, af Alejandro Sanz

Når vi spørger Silvia, som er den foretrukne babysitter for hendes børn, svarer denne Alejandro Sanz-fan, at hun har sunget alle sine sange, men “Mine to små elsker især ‘Captain Cap'”.

‘Du er mit solskin’

Lucy Ortega: “Det er en sang, der synes meget flot for mig fra melodien til hvad den siger, fordi børnene virkelig kommer til at oplyse og gøre os glade, selv i de grå dage.”

Det er virkelig en smuk sang og en meget populær babysitter i USA. Husk, at hun er en sådan smuk pige, der sang en to år gammel dreng med Downs syndrom sammen med sin ældre søster.

‘Lille stjerne hvor er du’

Lucy Ortega: “Det har altid virket meget ømt for mig, og nu hvor jeg er en mor, inviterer hun mig til at forestille mig med min datter.”

brev

Lille stjerne hvor er du
Jeg vil se dig flimre.

I himlen eller over havet
En rigtig diamant.

Lille stjerne hvor er du
Jeg spekulerer på, hvad du bliver.

‘Firben græder’

Paco Ibáñezs musikalske tilpasning af et digt af Federico García Lorca for børn er den foretrukne babysitter, som vores ledsager Antonio’s datter faldt sammen med.

Antonio Ortiz: “Jeg kan huske, at tricket med Daela var at røre hendes ansigt lidt ad gangen, så snart hun var lidt søvnig … hun havde næppe tid til at afslutte sangen.”

‘Desperate Pastor Romance’

Antonio Ortiz: “Med Bruno var det meget vanskeligt for ham at falde i søvn, så jeg udmattede næsten hele romantikken fra Paco Ibañez. Denne sang er den, jeg husker mest, fordi det var den, jeg spillede for at forstærke, når jeg var sovnet i arme, der ikke ville vågne op igen”.

‘Alle ænder’

Laura Guerrero: “Mine børns favorit er ikke en babysitter i sig selv, men en version af ændernesangen, der siger” Ænderne i vandet satte sig på halen og de sagde til hinanden og det køligere vand. ” Jeg synger som slow motion uden tekstene og slapper af … “

“At sove”

Hvis du spørger mig, hvad der er min favorit vuggevise, en af ​​de klassiske: ‘At sove’. Det er specielt, fordi min mor sang det for min søster og mig som barn, og så sang jeg det for mine døtre.

brev:

At sove, at sove
At sove, min baby.

Må dine drømme altid være
Af kærlighed, kærlighed og fred.

At sove min baby
At englene går
At synge og passe på dig
For at du kan sove i fred.

At sove, at sove
At sove, min baby.
Må dine drømme altid være
Af kærlighed, kærlighed og fred.

At sove min baby
At englene går
At synge og passe på dig
For at du kan sove i fred.

‘Kisses’ fra El Canto del loco

Men hvad mine døtre især husker er sangen ‘Kisses’ fra El Canto del loco. De blev sunget blødt, og de sovne, fordi de næste morgen vidste de ville vågne op med mange kys.

Hvilken sang synger du til din baby? Hvad er den foretrukne barnepige, som du og dine børn altid vil huske?

Hos babyer og mere | Ni apps med musik til at slappe af babyen, 101 sange til at sove din baby: klassisk musik, instrumentalversioner af moderne sange og meget mere

Ikke-hai berce koma eller colo (bog-disk)

Ikke-hai berce koma eller colo (bog-disk)

I dag i Amazon for € 19

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *