Miss Cantine

Før og efter at have været mor: hvordan værdien af ​​ting ændres

Moderskab er en oplevelse, der fuldstændigt ændrer dit liv, både fysisk og mentalt. Når du bliver mor, redesigner du dine daglige rutiner, er din livsstil en helt anden, og dine interesser ændrer sig: du finder ud af, at det, du var interesseret i før, ikke længere er så vigtigt, og du opdager nye emner at fokusere på.

Generelt er du med moderskabet klar over, at din måde at tænke på ændrer sig i en sådan grad, at ting får en anden værdi efter at have fået børn.

De ting, der betyder noget for mig, før jeg var mor

Fra min personlige oplevelse tror jeg, at moderskab ændrede mine interesser på en imponerende måde. De ting, der syntes vigtige for mig nu, betyder ikke noget for mig eller virker endda kedelige, mens de enkle ting i livet nu virker fantastiske.

Før jeg var mor, var jeg meget interesseret i udseendet. Især mit fysiske udseende. Jeg var interesseret i at være opmærksom på de nye trends, fordi mit tøj altid var moderigtigt og upåklageligt. Jeg var virkelig interesseret i hver detalje i mit fysiske udseende.

Før jeg var mor var jeg meget interesseret i at vide, hvad mine venner og bekendte gjorde, hvad der skete i verden. Jeg kunne godt lide at vide, hvad det hotte sted var, at gå ud med dem for at møde ham og altid følge med den nyeste sladder.

Før jeg var mor, var jeg meget krævende med min tid. Jeg hadede at have aflyst planer eller ændringer i sidste øjeblik. Jeg kunne godt lide at planlægge min uge på forhånd og have et meget aktivt socialt liv.

Før han blev mor, Jeg tog mange ting for givet. Jeg ejede min tid. Jeg troede, at jeg altid kunne gøre, hvad jeg ville, når jeg ville. At hvis han ikke opfordrede til mig, kunne jeg forlade tingene til senere, når alt kommer til alt jeg havde hele tiden i verden.

Før jeg var mor, plejede jeg ikke at være meget følelsesladet med min familie og kære. Hvis jeg så dem eller ej, skete der ikke noget, der ville være tid til at se dem på fødselsdage, familiesammenkomster eller jul.

Før jeg var mor, plejede jeg at være meget utålmodig. Jeg havde altid travlt med alt: køre, gå, vente på min tur i banken, vente i kø for at betale i en butik. Jeg havde travlt med at gøre alt, fordi Jeg ville ikke gå glip af noget, der skete i verden.

De ting, som jeg ikke interesserer mig for siden jeg var mor

Jeg tror, ​​at når vi bliver mødre, får vi et slags “reality hit”, der får os til at overveje den betydning, vi giver nogle ting, så vi får fokus på deres sande værdi.

Da jeg er en mor, Jeg holdt op med at bekymre mig om udseendet. Selvfølgelig sørger jeg stadig for at se godt ud, men hvis mit tøj er moderigtigt eller ej, er det ikke noget, der gør mig søvnig mere. Jeg interesserer mig mere for at bære tøj, hvor jeg føler mig komfortabel og sikker på mig selv. Jeg er ligeglad med, om mit tøj bliver plettet eller snavset, fordi Det betyder, at der var nogle frække små hænder, der kramede mig og i nærheden af ​​mig.

Da jeg var mor, var jeg ikke interesseret i, hvad andre gjorde. Jeg holder kontakten med mine venner, men jeg er ikke længere interesseret i at vide, hvad de hotspots er i byen. Sladder og rygter? Jeg er ked af det Jeg har ikke tid til det, og jeg foretrækker at bruge det til at gøre ting, der virkelig gør mig glad.

Da jeg er en mor, er jeg ligeglad med, om mine planer er annulleret, og nogle gange er jeg glad for, at de gør det. Jeg er ikke bekymret for at have et aktivt socialt liv, fordi jeg har et rigt og interessant liv derhjemme med min familie. Hvis det var for mig, Jeg ville ikke gå glip af et eneste sekund af væksten i det vidunderlige menneske, jeg gav liv til.

Da jeg var mor, forstod jeg, at det at eje min tid ikke er noget, der betyder meget, når du har børn. Selvfølgelig ønsker man at have mulighed for at gøre mange ting, men med børn er det ikke altid muligt. Dette har lært mig at værdsætte tingene mere. Jeg interesserer mig måske ikke meget for ikke at have tid til at shoppe eller gå i biografen, men jeg værdsætter bestemt de små solo-øjeblikke, jeg har for mig selv.

Siden jeg var mor, begyndte jeg at sige “Jeg elsker dig” til min familie hver dag. Familie er den vigtigste ting, vi har i vores tidlige år, og jeg vil ikke, at min datter går glip af noget af det. Familien er alt. At blive mor fik mig til at styrke mit forhold til mine forældre, besøge dem oftere, tale dagligt og vise dem min kærlighed og kærlighed ved enhver lejlighed, jeg har, for nu forstår og ved jeg alt hvad de levede ved at have mig og min søster.

Siden jeg var en mor, stoppede jeg med at bekymre mig om det skyndte frem og tilbage, som vi normalt har. Jeg har lært at gå langsomt, stoppe for at overveje skyerne, lugte blomsterne, tage en dyb indånding og undre mig over den verden, vi lever i. Jeg er ligeglad med, om personen foran går eller kører langsomt, Nu nyder jeg udsigten, og jeg er klar over alle de ting, som jeg savnede med at “ikke gå glip af noget i verden”.

Nu hvor jeg er mor, Den vigtigste ting for mig er ikke de materielle ting, men de ting, der beriger dit hjerte og får din sjæl til at smile. Min datters kys, familie knus, latter ved frokosttid og at se min pige vokse foran mine øjne, er de ting, der interesserer mig mest.

Selvfølgelig bor jeg ikke fraværende eller koblet fra omverdenen, og det er heller ikke, at jeg har mistet min essens eller interesse i alt, hvad der tidligere har betydet mig. De har bare ikke den samme værdi som før. Jeg har ikke travlt med at leve livet eller være opmærksom på, hvad andre gør, fordi de ting, der virkelig betyder noget, er med mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *