Miss Cantine

Nu forstår jeg, hvorfor mange par adskiller sig ved at have børn

Jeg tror, ​​at jeg ikke opdager noget, når jeg siger, at nutidens par ikke holder som de for år siden. Det er sandt, at de nu også gifter sig mindre, men det er, at selv om de starter et livsprojekt sammen uden at underskrive noget papir, bryder mange på kort tid og mange, når de har børn.

Hvorfor? Fordi det er meget let at have børn, men at tage sig af dem, at uddanne dem og følge med dem kræver en dedikation og engagement, som ikke alle voksne har. Og jeg har set det i par, og jeg har personligt levet hvor hårdt det kan være (måske fordi vi har tre). Kom nu, jeg er i stand til at sige det Nu forstår jeg, hvorfor mange par adskiller sig ved at have børn.

At være forældre tester parret

Har et barn tester parternes styrke. Allerede i graviditeten er der kvinder, der beder mig om råd, som en mand, hvis der er noget, de kan fortælle deres mænd for at få dem til at forstå, hvad ændringerne er, hvorfor de er mere trætte, eller hvorfor de ændrer deres humør og nogle gange, uden at komme til historien, frigiver de en booger, som du ikke forventede (et skrig eller kæmper for noget, der ikke ser ud til at have stor betydning).

Og jeg ved ikke særlig godt, hvad jeg skal sige ud over ”fortæl ham, at han er hormonel og har tålmodighed med dig, ikke at tage det så personligt … ah, og fortæl ham at vænne sig til det og forpligte sig til den beslutning, der også har taget fra at være far. “

Og er det det mest komplicerede kommer efter fødsel, når babyen allerede er hjemme, og dynamikken i hjemmet er fuldstændigt ændret. Ting, hun gjorde nu, skal han gøre. Ting han gjorde nu gør ingen. Og du kommer hjem efter arbejde, fordi fædreorlov er en vittighed om, hvor kort det er, og du finder en udmattet kvinde, alt hvad du skal gøre og beder dig om værdighed at holde babyen, mens du tager et brusebad Hurtig, hvem ved, at han i dine arme græder om 5 minutter, for det er aftenen og på det tidspunkt er det umuligt.

Og du tager det, vugger det, beroliger det et stykke tid, holder det på din venstre side og forlader højre for at begynde at hente nogle ting. “Vær forsigtig, ikke gør ting med babyen, som du kan droppe!”, Hører du fra vasken. Og ja, okay, men hvis jeg lader det græde, og hvis jeg ikke forlader det i aften, spiser vi middag med vores hænder, fordi opvasken skal vaskes, og vi sover i bolde, fordi tøjet stadig er i vaskemaskinen efter en vask holdt for timer siden, stadig våd.

Og dette er bare begyndelsen, fordi så kommer de dårlige nætter, “du rejser dig, at jeg ikke kan gøre mere” og “se dig, at i morgen arbejder jeg”, “lad ham ikke græde, løbe” og “lad det være et stykke tid, at der ikke sker noget,” han “tager hår “og” babyer gør ikke det “,” du forkæler ham for meget “og” jeg kan ikke tåle at lide “,” fordi min mor har fortalt mig … “og” fortæl din mor at hold kæft. “

Og tiden går, og flere børn kommer

Måske ikke i dit tilfælde, men jeg havde en, så en anden og til sidst en tredje. Og da vi var to, diskuterede vi meget, men meget, og jeg kan virkelig ikke huske, hvorfor det var, men de var alle hverdagslige og hverdagslige ting, og det var alt sammen ingen af ​​os gav flere af os.

Vi ankom om eftermiddagen uden batterier, og vi krævede begge lidt mere fra hinanden. Og hvis det ikke var os, var det børnene, der krævede det. Og vi kom til det punkt at sammenligne i en underlig og vanvittig konkurrence for at se hvilken af ​​de to var mere træt eller jeg havde flere grunde til at være: “Nå, jeg har samlet alt tøj og stryget,” “fordi jeg havde barnet hele dagen,” “fordi jeg havde en frygtelig dag på arbejdet,” fordi jeg … “. Og jeg kan huske, at jeg tænkte selv: Da vi har et tredje barn, skilles vi med sikkerhed.

Og den tredje ankom, og vi er lige så trætte, og nogle gange argumenterer vi, men jeg ved ikke hvorfor, vi gør det mindre end da vi havde to.

Fem aftaler, så dit forhold overlever ved ankomsten af ​​børnene

Men vi snakker næppe og næppe noget

Ingen fortalte os, hvad det drejede sig om at være forældre. Ingen giver dig besked. Ingen fortæller dig, hvor svært det er at have væsener med deres egne ønsker og bekymringer, med meget mere energi end dig og behov, der normalt går imod dine egne. Ingen siger dig, at du holder op med at gøre de ting, du kan lide, fordi hvis ikke, er der ingen måde at komme videre på. Ingen fortæller dig, at du ender med ikke har tid til at tale med hende.

Natten kommer, og du ligger på sengen, og din ryg knækker gennem alle ryghvirvler. At i stedet for at se på hende og fortælle hende, hvordan dagen gik, siger du “godt, uden nyheder”, og du ser tv eller en serie, eller du tager en bog, eller du vil elske Facebook på din mobil: “Har du læst indlæg, jeg skrev i dag? “,” Nej skat, jeg har ikke haft tid … har du gjort det, jeg spurgte? “. “Hvad hvad?” Og vi krydser kun et par sætninger, der har lidt at gøre med vores bekymringer, ønsker eller håb … ikke engang med vores mening om noget. Vi ender med at give os de passende indikationer for den næste dag: hvad man skal tage til skolen, hvad der ikke behøver at tage, “Sæt træningsdragten på den ene”, “Sæt mappen til den anden i rygsækken”, “Husk at videregive af Post Office for at se efter den pakke, du har forladt for mere end en uge siden “og” Du er nødt til at købe sæbe fra vaskemaskinen, som ikke er tilbage. “

Og mellem disse to eller tre sætninger og WhatsApp-indikationerne går dagene, den ene efter den anden, næsten overlevende. Skiftende øjeblikke, hvor du leger med børn med andre, som du ikke gør, øjeblikke, hvor du forlader huset uberørt med andre, hvor du ikke længere kan gennemgå alt. Og hun fortæller dig “men er du klar over, hvordan de forlod alt i et øjeblik?” Og du ved det, selvfølgelig ved du det, men det var det forlad dem et stykke tid, og afbryd eller se, hvordan en del af hjernen kom ud af dine ører, fordi der er tidspunkter, hvor det er værd at gå ind i tilstand standby.

Som nætterne, som jeg siger, når det ville være et ideelt tidspunkt at genoplive forholdet, og hovedet kun giver dig mulighed for at flytte din finger fra top til bund på mobilen og læse nyhederne om sociale netværk … godt, indtil din mobiltelefon falder på dit ansigt, og du er klar over, at det ville være bedre at slukke den og lukke øjnene, indtil i morgen, i tilfælde af at den næste dag opstår det øjeblik, du har ventet på (eller ikke længere), når du begge kan grine sammen om noget og forklare anekdoter med en høj stemme og ikke med mobil.

Vi er ikke ens

Og det er 9 år siden den første blev født, og vi ser tilbage, og vi tænker på vores liv som et par uden børn, og vi er klar over, at vi er ikke længere de samme. Jeg er ikke den samme. Jeg er ikke den Armando mere … fortæller du mig det selv. Før du var mere munter, mere levende, mere kærlig, mere opmærksom. Det var det selvfølgelig. Jeg gætte ikke, at jeg havde det samme ansvar. Nu arbejder jeg meget mere, vi har tre børn at rejse, pleje og støtte, og det får din gestus til at rynke og gråt hår. Alder, selvfølgelig, men flere forpligtelser.

Hvis børnene nu forlod et par dage hjemmefra, hvad ville der da blive af os? Hvis vi ikke vidste, hvad vi skulle gøre … måske ville vi ikke engang vide, hvordan vi skulle nyde. Vi ville prøve at gøre noget af det, vi gjorde, da vi var alene, og vi ville sandsynligvis føle os selv latterligt, som om det ikke længere rørte ved. Og hvem ved, om vi ikke ville indse, at vi ikke længere har så meget til fælles som i fortiden. Hvor mange par er klar over årene, når de har tid til hinanden igen, det de er ikke længere med den person, de blev forelsket i.

Derfor går mange par i stykker

Så mange par bryder sammen på grund af det, fordi de ser, at årene går, og dagene er praktisk talt en kopi af den foregående. Fordi de er klar over, at det meste af deres energi kun er dedikeret til deres børn: at tage dem hit, tage dem der, klæde dem, bruse dem, tilberede deres mad, hente bordet, rense deres lidelser, folde deres tøj, tilberede deres rygsække, hjælpe dem med at gøre deres hjemmearbejde og så give dem de mange, på hvilket tidspunkt de kun ønsker at slukke for hjernen. Folk ser naturligvis kun uønsket tv, hvis de ikke har lyst til at tænke over det!

Og når de prøver at tage lidt tid for sig selv, klager parret, fordi hun også gerne vil have lidt mere tid, men hun har ikke det. Og de diskuterer, og nogle kan ikke tåle presset og sige, at det er nok, at han ikke troede, at dette var så hårdt, og at han har brug for tid … at han ikke længere genkender i den anden person den, han blev forelsket i og værre, at han kig i spejlet og hun er ikke engang i stand til at genkende sig selv. Eller at jeg håbede, at det ville være med børnene en person, så kærlig som det var med parret, og det er det ikke … og de kolliderer i vejen for uddannelse, og de argumenterer for det.

Og øje, jeg siger ikke at retfærdiggøre det … mangler ofte engagement eller mangler kærlighed eller mangler ansvar. Det siger jeg bare jeg forstår.

Fordi vi har et godt humør, hvis ikke …

Og hvorfor brød min partner ikke op? Jeg ved det ikke Det forekommer kun mig, at fordi vi trods alt, trods risikoen for en god dag, ved, hvor meget vi har ændret os, og hvor meget vi har dedikeret til vores børn, har vi gjort det fordi vi følte, at vi skulle gøre det på den måde. Ingen har følt sig tvunget til at gøre det, selvom vi har argumenteret meget for, som jeg siger, træthed.

Jeg tror, ​​at hvis vi stadig er sammen, skyldes det vi har begge meget sans for humor. Hun er munter af natur og jeg er mere seriøs, men inden for min alvorlighed tager jeg mit liv med en masse filosofi og har ikke brug for meget for at være lykkelig. Derudover Jeg har lært at grine af mig selv og af vores situation, så mange gange, når ønsket om at skrige eller løbe væk vises, begynder jeg at grine … overlevelse Jeg ringer til ham.

Og så indtil vi bliver gamle og døden deler os, eller indtil den dag, vi ser ind i hinandens øjne og ser ingen grund til at blive sammen. Jeg ved det ikke

Hos babyer og mere | Dette er de ni grunde til, at par diskuterer, når de er forældre. Forældre, der krænker svækket børns evne til at genkende og regulere deres følelser. Hvordan påvirker ankomsten af ​​den anden baby parret, mere eller mindre end først?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *